ΑΡΣΕΝΑΛ

Χάνει για έναν μήνα τον Ράμσεϊ

Χάνει για έναν μήνα τον Ράμσεϊ

Χωρίς τον Άαρον Ράμσεϊ για τουλάχιστον έναν μήνα θα αναγκαστεί να πορευτεί η Άρσεναλ όπως επιβεβαίωσε σε συνέντευξη Τύπου ο Αρσέν Βενγκέρ.

Ο Άαρον Ράμσεϊ αντικατέστησε τον τραυματία Γκαμπριέλ Παουλίστα στο ματς κόντρα στην Χαλ για το FA Cup όμως πρόλαβε να μείνει στο χορτάρι μόνο 16 λεπτά αφότου αποχώρησε και αυτός τραυματίας και όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει μία ακόμα σοβαρή απώλεια για την Άρσεναλ.

Αυτό το επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος αφού πρώτα ξεκαθάρισε πως "τα σημάδια είναι αρκετά θετικά" (υπήρχαν φόβοι για πολύμηνη αποχή του από τα γήπεδα), κατόπιν έκανε την εκτίμηση ότι ο Ουαλός άσος θα χρειαστεί να μείνει για τουλάχιστον 4 εβδομάδες εκτός αγωνιστικής δράσης.

Χάνει για έναν μήνα τον Ράμσεϊ

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως ο 25χρονος πολυσύνθετος μέσος θα χάσει μεταξύ άλλων τον κυριακάτικο προημιτελικό FA Cup με την Γουότφορντ, τη ρεβάνς στο "Camp Nou" με την Μπαρτσελόνα για τους "16" του Champions League και το δύσκολο ματς πρωταθλήματος απέναντι στην Έβερτον στο "Goodison Park" (19/3) ενώ θα χάσει επίσης τα φιλικά προετοιμασίας της Ουαλίας με Βόρεια Ιρλανδία (24/3) και Ουκρανία (28/3).

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ