ΑΡΣΕΝΑΛ

Βρέθηκε στο Άρσεναλ - Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά είχε αλλού το μυαλό του

Βρέθηκε στο Άρσεναλ - Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά είχε αλλού το μυαλό του

Μπορεί να χαρακτηριστεί κι ως... ντροπή των οπαδών. Δείτε τι έκανε ένας νεαρός άνδρας, ο οποίος βρέθηκε στις κερκίδες του "Emirates" για να παρακολουθήσει το Άρσεναλ - Παρί Σεν Ζερμέν.

Μπροστά σε ένα περίεργο περιστατικό βρέθηκε φίλαθλος της Άρσεναλ, ο οποίος πήγε χθες (23/11) βράδυ στο "Emirates", ώστε να παρακολουθήσει την αναμέτρηση ανάμεσα σε Άρσεναλ και Παρί Σεν Ζερμέν (2-2).

Όπως κάθε παιχνίδι του Champions League είναι σημαντικό για το ανδρικό κοινό. Πόσο μάλλον όταν αναφερόμαστε σε ματς, το οποίο είχε ενδιαφέρον για την κατάληψη της πρώτης θέσης του ομίλου.

Τα παραπάνω, όμως, δεν ήταν αρκετά για έναν "φίλαθλο", ο οποίος βρέθηκε στο γήπεδο, αλλά έδειξε να βάζει την εξέλιξη του παιχνιδιού σε δεύτερη μοίρα. Για την ακρίβεια, αντί να έχει το βλέμμα του "καρφωμένο" στις τέσσερις γραμμές, έκανε βίντεο κλήση με την κοπέλα του για 47 (!) λεπτά. Είναι αυτό που λέμε... ντροπή των οπαδών.

Το περιστατικό έγινε γνωστό από φίλο της Άρσεναλ, ο οποίος βρισκόταν μια σειρά πιο πάνω απ' τον ερωτευμένο άνδρα. Κατέγραψε τη στιγμή με το κινητό του τηλέφωνο, ενώ τη μοιράστηκε με τους followers στο Twitter, δείχνοντας ασφαλώς ενοχλημένος.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ