ΑΡΣΕΝΑΛ

"Βλέπει" Ομπαμεγιάνγκ για αντί - Σάντσες η Άρσεναλ

Dortmund's Pierre-Emerick Aubameyang celebrates after scoring his side's 2nd goal during the German soccer cup final match between Borussia Dortmund and Eintracht Frankfurt in Berlin, Germany, Saturday, May 27, 2017. (AP Photo/Michael Sohn)
Dortmund's Pierre-Emerick Aubameyang celebrates after scoring his side's 2nd goal during the German soccer cup final match between Borussia Dortmund and Eintracht Frankfurt in Berlin, Germany, Saturday, May 27, 2017. (AP Photo/Michael Sohn) AP

Τον επιθετικό της Ντόρτμουντ, Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, εξετάζει η Άρσεναλ ως πιθανό αντικαταστάτη του Αλέξις Σάντσες, ο οποίος φέρεται να είναι κοντά στη μετακίνησή του στη Μάντσεστερ Σίτι.

Η αποχώρηση του Αλέξις Σάντσες από την Άρσεναλ δεν είναι ένα υποθετικό σενάριο, αλλά ''παίζει'' αρκετά, με τη Μάντσεστερ Σίτι να θεωρείται με βάση τα βρετανικά ρεπορτάζ φαβορί για την απόκτηση του Χιλιανού.

Γι' αυτό το λόγο οι ''gunners'' κι ο τεχνικός τους, Αρσέν Βενγκέρ, εξετάζουν λύσεις για την επιθετική τους γραμμή. Μία από τις βασικές επιλογές των Λονδρέζων είναι ο επιθετικός της Ντόρτμουντ, Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, όπως αναφέρει ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζο.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως η Άρσεναλ αναμένεται να κάνει κίνηση στον Ιανουάριο για τον Γκαμπονέζο διεθνή επιθετικό, προσπαθώντας να τονπείσει να εγκαταλείψει τηνBundesliga και την Ντόρτμουντ για τηνPremier League.

Το συμβόλαιο του Αφρικανού εκπνέει το καλοκαίρι του 2021, με τον 28χρονο να βρίσκεται στη Βεστφαλία από το 2013, όταν και αποκτήθηκε έναντι 13.000.000 ευρώ από τη Σεντ-Ετιέν. Στην τρέχουσα σεζόν έχει αγωνιστεί σε 23 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας σκοράρει 21 φορές.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ