ΑΡΣΕΝΑΛ

Βλέπει Μανωλά ο Βενγκέρ

Βλέπει Μανωλά ο Βενγκέρ

Δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου θέλουν τον Αρσέν Βενγκέρ να ορέγεται τον Κώστα Μανωλά, ενώ η Μάντσεστερ Γ. έχει πάντα στο ραντάρ της τον Έλληνα διεθνή στόπερ.

Η Ρόμα πούλησε πέρσι το καλοκαίρι τον Μπενατιά στην Μπάγερν Μονάχου έναντι 30 εκατ. ευρώ και με τα μισά (13 εκατ. ευρώ + 2 εκατ. ευρώ μπόνους) απέκτησε τον Μανωλά από τον Ολυμπιακό.

Την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο οι "τζαλορόσι" βλέπουν ξανά τον καλύτερο φετινό τους στόπερ να βρίσκεται στο στόχαστρο κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων και ειδικότερα αγγλικών.

Στο Νησί είναι αρκετά τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Αρσέν Βενγκέρ να ενδιαφέρεται έντονα για την περίπτωση του Έλληνα διεθνή στόπερ, στην προσπάθεια του να θωρακίσει τους χώρους μπροστά από τον Πετρ Τσεχ, τον οποίο πρόσφατα απέκτησε από την Τσέλσι.

Ο Αλσατός τεχνικός θέλει να παρουσιάσει μια δυνατή αμυντική γραμμή τη νέα σεζόν και θεωρεί πολύ καλή επιλογή τον Κώστα Μανωλά για τα μετόπισθεν των "κανονιέρηδων".

Για τον πρώην κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού και νυν της Ρόμα έχει πάντα σε λειτουργία τα ραντάρ της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία επίσης βρίσκεται σε αναζήτηση στόπερ. Κάπου εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι μια τέτοια μεταγραφή δεν είναι απλή υπόθεση, καθώς οι "τζαλορόσι" δεν πρόκειται να μπουν σε συζητήσεις για λιγότερα από 30 εκατομμύρια ευρώ.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ