ΑΡΣΕΝΑΛ

Βενγκέρ: "Στα σχέδια μου ο Κάμπελ"

Βενγκέρ: "Στα σχέδια μου ο Κάμπελ"

Την παραμονή του Τζόελ Κάμπελ στο ρόστερ της Άρσεναλ την φετινή σεζόν, προανήγγειλε σε δηλώσεις του ο Αρσέν Βενγκέρ.

Η πολύ καλή παρουσία του Τζόελ Κάμπελ με την Εθνική ομάδα της Κόστα Ρίκα στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, άνοιξε ένα μεγάλο κύκλο συζητήσεων στην Αγγλία σχετικά με την χρησιμότητα του 22χρονου άσου στο ρόστερ της Άρσεναλ την νέα αγωνιστική περίοδο.

Είχε προηγηθεί η εξαιρετική σεζόν που πραγματοποίησε ο παίκτης αγωνιζόμενος στον Ολυμπιακό (με την μορφή δανεισμού από τους "κανονιέρηδες"), αναγκάζοντας πολλούς στο Νησί να τάσσονται υπέρ της άποψης πως ο Κάμπελ δικαιούται μια ευκαιρία στην Άρσεναλ.

Μίλαν, Γουέστ Μπρομ, Έβερτον και Νιούκαστλ είναι μερικές από τις ομάδες που εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους για τον Κοσταρικανό διεθνή κυνηγό μετά τα κατορθώματα του στα γήπεδα της Βραζιλίας, ωστόσο ο Αρσέν Βενγκέρ σε δηλώσεις του την Παρασκευή (1/8) προανήγγειλε ουσιαστικά την παραμονή του Κάμπελ στο ρόστερ της Άρσεναλ την νέα αγωνιστική περίοδο.

"Ναι, ο Κάμπελ αποτελεί μέρος των σχεδίων μου. Ίσως παίξει το Σάββατο (2/8) εναντίον της Μπενφίκα", τόνισε ο Αλσατός τεχνικός παρουσία ρεπόρτερ σε συνέντευξη Τύπου, κόβοντας ουσιαστικά την όρεξη στους συλλόγους που είχαν εκφράσει την επιθυμία να αποκτήσουν τον Τζόελ Κάμπελ.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ