ΑΡΣΕΝΑΛ

Βενγκέρ: "Ρίσκο η συμμετοχή Γουίλσιρ"

LONDON, ENGLAND - APRIL 20:  Jack Wilshere of Arsenal runs with the ball during the Barclays Premier League match between Tottenham Hotspur and Arsenal at White Hart Lane on April 20, 2011 in London, England.  (Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)
LONDON, ENGLAND - APRIL 20: Jack Wilshere of Arsenal runs with the ball during the Barclays Premier League match between Tottenham Hotspur and Arsenal at White Hart Lane on April 20, 2011 in London, England. (Photo by Laurence Griffiths/Getty Images) GETTY IMAGES

Αν ήταν στο χέρι του Αρσέν Βενγκέρ, ο Τζακ Γουίλσιρ δεν θα έπαιζε στους τελικούς του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21 με την Αγγλία.

Μόλις στα 19 του, ο διεθνής μέσος έχει παίξει περίπου 50 αγώνες στη φετινή σεζόν με τους "κανονιέρηδες" και ο προπονητής του θεωρεί πως σιγά-σιγά "μένει" από ενέργεια.

Ο,τι όμως κι αν πιστεύει ο Βενγκέρ, θεωρείται βέβαιο ότι ο Γουίλσιρ θα βρίσκεται στην αποστολή της Αγγλίας για τους τελικούς, που θα διεξαχθούν τον Ιούνιο στη Γαλλία.

"Μαθαίνω ότι θα βρίσκεται στην ομάδα. Οφείλουμε να το δεχθούμε και να το σεβαστούμε, παρότι θεωρώ πως είναι λάθος. Ο Τζακ βρίσκεται στα κόκκινα εδώ και λίγο καιρό κι αυτό σημαίνει ότι η κλήση του αποτελεί ρίσκο για την υγεία του" δήλωσε ο Γάλλος προπονητής και πρόσθεσε:

"Είμαι χαρούμενος για την εθνική U-21 της Αγγλίας και θέλω να τα πάει καλά. Απλώς πιστεύω ότι δεν είναι σωστή απόφαση να πάει εκεί ο Γουίλσιρ, αλλά θα την σεβαστώ και φυσικά θα το επιτρέψω".

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ