ΑΡΣΕΝΑΛ

Βενγκέρ: "Πέρσι το FA Cup, φέτος την Πρέμιερ"

Βενγκέρ: "Πέρσι το FA Cup, φέτος την Πρέμιερ"

Άνοιξε η όρεξη του Αρσέν Βενγκέρ μετά το FA Cup καθώς με δηλώσεις του τόνισε πως τη νέα σεζόν η Άρσεναλ πάει για το πρωτάθλημα.

Την περσινή σεζόν η Άρσεναλ κυνήγησε τον τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ και μάλιστα έμεινε για αρκετό διάστημα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Οι τραυματισμοί και το μικρό βάθος στο ρόστερ έφεραν σημαντικές απώλειες και μαζί εκείνη της κατάκτηση του τίτλου. Βέβαια οι φίλοι των "κανονιέρηδων" πήραν μία μικρή χαρά με το FA Cup.

Φέτος, ωστόσο, τα πράγματα είναι διαφορετικά και όλοι ελπίζουν στο βήμα παραπάνω, κάτι που ξεκαθάρισε και ο Άρσεν Βενγκέρ με δηλώσεις του:

"Πάντα υπήρχαν υψηλοί στόχοι στην ομάδα. Δεν τους πραγματοποιούμε πάντα, όμως παραμένουμε φιλόδοξοι. Πέρσι μείναμε για 128 μέρες στην κορυφή του πρωταθλήματος, αλλά στο τέλος δεν το κερδίσαμε", είπε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός που πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιο με τον Άρσεναλ και συνέχισε:

"Κερδίσαμε το FA Cup οπότε τη νέα περίοδο θέλουμε περισσότερα. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι για να αυξήσουμε τις πιθανότητες μας και να τα καταφέρουμε".

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ