ΑΡΣΕΝΑΛ

Βενγκέρ: "Ο Αλέξις μπορεί να παίζει στράικερ για μια ζωή"

Βενγκέρ: "Ο Αλέξις μπορεί να παίζει στράικερ για μια ζωή"

Ο Αρσέν Βενγκέρ έπλεξε το εγκώμιο του Σάντσες μετά την πρόκριση της Άρσεναλ στους ομίλους του CL ενώ επιβεβαίωσε πως ο Ολιβιέ Ζιρού τέθηκε εκτός για 3-4 μήνες λόγω τραυματισμού.

"Όχι δεν τον βλέπω έτσι", δήλωσε αρχικά ο Βενγκέρ σε ερώτηση για το αν ο Χιλιανός άσος έκανε απόσβεση των χρημάτων που δόθηκαν για αυτόν με το νικητήριο γκολ του κόντρα στη Μπεσίκτας, και πρόσθεσε:

"Είχε ένα καλό παιχνίδι, όχι από άποψη μόνο τεχνικής αλλά και μαχητικότητας. Ήταν κινητικός, επικίνδυνος ενώ έδειξε ότι διαθέτει και σπουδαίο μαχητικό πνεύμα, προσόντα που είναι πολύ σημαντικά στην Premier League.

Γενικά, κάναμε ένα καλό παιχνίδι από άποψη τακτικής, τεχνικής και μυαλού. Ήμασταν στο επίπεδο που απαιτούνταν απόψε απέναντι σε μία καλή ομάδα όμως δεν μπορούσαμε να καθαρίσουμε το ματς και στο τελευταίο 10λεπτο υποφέραμε γιατί είχαμε μείνει με 10 παίκτες".

Βενγκέρ: "Ο Αλέξις μπορεί να παίζει στράικερ για μια ζωή"

Για το γεγονός πως οι "κανονιέρηδες" ίδρωσαν για να περάσουν στους ομίλους ρόλο έπαιξε και η Μπεσίκτας, με τον Αλσατό να βγάζει το καπέλο στην ομάδα του Σλάβεν Μπίλιτς.

"Θα θέλαμε να είχαμε κάνει πιο εύκολη τη ζωή μας αλλά το σημαντικό ήταν πως προκριθήκαμε και απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Βλέποντας τα αποτελέσματα που έφερε το καλοκαίρι πρέπει να απονείμουμε τα εύσημα στη Μπεσίκτας.

Από τα δύο παιχνίδια που δώσαμε, καταλάβαμε γιατί νίκησαν όλες αυτές τις ομάδες πριν από εμάς. Πρόκειται για μία πολύ καλή ομάδα. Ήταν καλό για μας που καταφέραμε να περιορίσουμε τον Ντεμπά Μπα".

Βενγκέρ: "Ο Αλέξις μπορεί να παίζει στράικερ για μια ζωή"

Ο Βενγκέρ δήλωσε επίσης πως ο Ολιβιέ Ζιρού θα επιστρέψει στην ενεργό δράση μετά από περίπου 4 μήνες μετά τον τραυματισμό του και ότι δύσκολα θα αποκτηθεί παίκτης να καλύψει τη θέση του, ενώ σε ερώτηση για το αν μπορεί ο Αλέξις Σάντσες να καλύψει το κενό του ήταν κατηγορηματικός:

"Για 3 με 4 μήνες; Ο Σάντσες μπορεί να παίξει στη θέση του σέντερ φορ για μία ολόκληρη ζωή. Τον αγόρασα για να παίξει ως επιθετικός και όχι μόνο στις πτέρυγες".

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ