ΑΡΣΕΝΑΛ

Βενγκέρ: "Είμαστε ακόμα σε τροχιά τίτλου"

Βενγκέρ: "Είμαστε ακόμα σε τροχιά τίτλου"

Ο Αρσέν Βενγκέρ δηλώνει ότι η Άρσεναλ βρίσκεται στο κυνήγι του τίτλου της Πρέμιερ Λιγκ. Δεν απογοητεύεται ο Αλσατός από την διαφορά στην βαθμολογία με την Τσέλσι.

Παρά τους 9 βαθμούς μακριά από την κορυφή ο Αρσέν Βενγκέρ πιστεύει ότι η Άρσεναλ μπορεί να ανατρέψει την διαφορά και να μπει ξανά σε τροχιά τίτλου. Οι "κανονιέρηδες" έχουν πέντε ισοπαλίες και μία ήττα ενώ η πρωτοπόρος Τσέλσι έχει χάσει μόνο τέσσερις βαθμούς

Ο Βενγκέρ δεν απογοητεύεται από τις μόλις τρεις νίκες στο πρωτάθλημα και πιστεύει ότι μπορεί να κλείσει την διαφορά με τους "μπλε".

" Έχω την πεποίθηση ότι θα επιστρέψουμε και το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να το δείξουμε στο γήπεδο. Δεν διαγράφουμε τους εαυτούς μας. Αφήνουμε τον κόσμο να το κάνει. Μαθηματικά δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν υπολογίζεται το όνομα του αντιπάλου, τα εκτός έδρας ματς, η ποιότητα της αντιπάλους μας, ποιοι παίκτες σου λείπουν από ένα σημαντικό παιχνίδι.

Η Τσέλσι είναι σε καλύτερη κατάσταση από εμάς. Δεν είναι ρεαλιστικό να πούμε ότι θα πιάσουμε την Τσέλσι σύντομα. Επικεντρώνω το ενδιαφέρον μου στην ποιότητα του παιχνιδιού μας και στην συνέπεια των αποτελεσμάτων μας πριν σκεφτώ την Τσέλσι", δήλωσε ο Βενγκέρ.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ