ΑΡΣΕΝΑΛ

Βενγκέρ: "Θα προπονώ κανονικά του χρόνου"

SWANSEA, WALES - MARCH 16:   Arsene Wenger, Manager of Arsenal looks on prior to kick off during the Barclays Premier League match between Swansea City and Arsenal at Liberty Stadium on March 16, 2013 in Swansea, Wales.  (Photo by Jan Kruger/Getty Images)
SWANSEA, WALES - MARCH 16: Arsene Wenger, Manager of Arsenal looks on prior to kick off during the Barclays Premier League match between Swansea City and Arsenal at Liberty Stadium on March 16, 2013 in Swansea, Wales. (Photo by Jan Kruger/Getty Images) GETTY IMAGES

Ο Αρσέν Βενγκέρ δεν απάντησε με σαφήνεια σχετικά με το εάν θα παραμείνει στην Άρσεναλ τη νέα σεζόν, ωστόσο δεν πρόκειται να κάνει διάλειμμα.

Ο Αρσέν Βενγκέρ δεν θα φύγει από την προπονητική τη νέα σεζόν, όπως διεμήνυσε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενόψει του αγώνα κυπέλλου της Άρσεναλ με τη Σάτον τη Δευτέρα (20/02, 21:55).

Ο Αλσατός τεχνικός, πάντως, δεν επιβεβαίωσε εάν θα προπονεί στους "κανονιέρηδες" ή θα επιβεβαιωθούν οι φήμες που τον θέλουν να αποχωρεί μετά από 21 χρόνια, αφού η συντριβή με 5-1 από την Μπάγερν αποτέλεσε τη σταγόνα που ξεχείλισε το "ποτήρι".

"Ανεξαρτήτως τι θα συμβεί, θα προπονώ τη νέα σεζόν. Είτε εδώ είτε κάπου αλλού, αυτό είναι το μόνο σίγουρο", τόνισε αρχικά ο 67χρονος τεχνικός.

Το συμβόλαιο του Βενγκέρ ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και όπως είχε πει παλαιότερα, θα αποφάσιζε για νέα συμφωνία τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο. "Εάν είχα πει Μάρτιο ή Απρίλιο, ήταν επειδή δεν γνώριζα. Δεν θέλω να επανέλθω σε αυτό το θέμα", συμπλήρωσε.

Εν συνεχεία, απάντησε για την κριτική που δέχεται αναφορικά με την εικόνα της ομάδας: "Είμαι συνηθισμένος στην κριτική. Νομίζω στη ζωή είναι σημαντικό να κάνουμε αυτό που πιστεύουμε ότι είναι το σωστό και όλα τα υπόλοιπα είναι απλές κρίσεις. Είμαι σε μία δουλειά με δημόσιο χαρακτήρα και πρέπει να το αποδεχθώ αυτό, αλλά πρέπει να συμπεριφερθώ με βάση τις αξίες μου".

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ