ΑΡΣΕΝΑΛ

Βενγκέρ: "Θα ξοδέψουμε πολλά λεφτά"

Βενγκέρ: "Θα ξοδέψουμε πολλά λεφτά"

Ένας διαφορετικός Βενγκέρ από τον συνηθισμένο, προανήγγειλε ότι η Άρσεναλ θα δαπανήσει μεγάλα ποσά για τη μεταγραφική της ενίσχυση.

Σίγουρα, οι φίλοι της Άρσεναλ θα άκουσαν τις δηλώσεις του Αρσέν Βενγκέρ στο ESPN και δεν θα πίστευαν τα αυτιά τους... Ο άνθρωπος τον οποίο έχουν κατακρίνει για τσιγκουνιά, να προαναγγέλλει τη δαπάνη μεγάλων ποσών για την ενίσχυση του ρόστερ...

Και όμως, ο Αλσατός προπονητής έκανε αυτή τη δήλωση! Πηγαίνοντας κόντρα στο προφίλ που έχει καθιερώσει τόσα χρόνια, τόνισε ότι θα επενδυθούν χρήματα σε μεταγραφές!

"Είμαστε ενεργοί και θα εντοπίσουμε τους κατάλληλους υποψήφιους, στους οποίους θα επενδύσουμε πάρα πολλά λεφτά. Ήδη έχουμε ξοδέψει αρκετά χρήματα" ανέφερε ο Αρσέν Βενγκέρ!

Η έκπληξη του καλοκαιριού ολοκληρώθηκε με την τοποθέτηση: "Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Σήμερα είμαστε στον Ιούλιο και η μεταγραφική περίοδος λήγει στις 31 Αυγούστου. Ξέρουμε ότι πολλά θα συμβούν μέχρι τότε και αρκετά στην τελευταία εβομάδα. Έχουμε πολλές μέρες να διανύσουμε και είμαστε δραστήριοι. Εργαζόμαστε σε πολλές υποθέσεις".

Μάλιστα, νωρίτερα στη μέρα διέρρευσε η είδηση για την αγορά του Μάχρεζ από τη Λέστερ! Λέτε, τελικά, να αλλάζει ο άνθρωπος;

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ