ΑΡΣΕΝΑΛ

Βενγκέρ: "Συγχαρητήρια στην Τότεναμ, αλλά συμβαίνει μια φορά στα 20 χρόνια"

Arsenal manager Arsene Wenger looks across the pitch as he walks to the dugout ahead of the English Premier League soccer match between Crystal Palace and Arsenal at Selhurst Park in London, Monday April 10, 2017. (AP Photo/Tim Ireland)
Arsenal manager Arsene Wenger looks across the pitch as he walks to the dugout ahead of the English Premier League soccer match between Crystal Palace and Arsenal at Selhurst Park in London, Monday April 10, 2017. (AP Photo/Tim Ireland) AP

Ο Αρσέν Βενγκέρ αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η Τότεναμ θα τερματίσει φέτος πάνω από την Άρσεναλ για πρώτη φορά έπειτα από 22 χρόνια και έριξε την... μπηχτή του στην συμπολίτισσα.

Μετά το φινάλε του αγώνα στο "White Hart Lane" και την ήττα της Άρσεναλ με 2-0 από την Τότεναμ που "κλείδωσε" οριστικά ότι οι "κανονιέρηδες" θα τερματίσουν οριστικά κάτω από τα "σπιρούνια" για πρώτη φορά έπειτα από 22 χρόνια, ο Αρσέν Βενγκέρ έριξε το "καρφί" του στην συμπολίτισσα.

"Συγχαρητήρια στην Τότεναμ, αλλά συμβαίνει μια φορά στα 20 χρόνια. Μαθηματικά, έπρεπε να συμβεί μια φορά. Δεν είμαστε βέβαια χαρούμενοι με αυτό, αλλά δεν συγκρίνουμε τους εαυτούς μας με την Τότεναμ, τους συγκρίνουμε με αυτό που θέλουμε να είμαστε και να γίνουμε", ανέφερε ο Αλσατός, ο οποίος παραδέχτηκε την φετινή ανωτερότητα της Τότεναμ, όμως δεν παρέλειψε να ρίξει την μπηχτή του, επικαλούμενος τα μαθηματικά!

AP Photo/Tim Ireland

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ