ΑΡΣΕΝΑΛ

Αισιόδοξος για το Φάληρο ο Βενγκέρ

Αισιόδοξος για το Φάληρο ο Βενγκέρ

Ο Βενγκέρ είπε στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με την Ντίναμο Ζάγκρεμπ πως η ομάδα του θα έρθει στην Αθήνα για την πρόκριση, τι είπαν οι Μπεγερίν και Φλαμινί, σοκ με Κοκελέν, η άποψη του Τζέραρντ.

Ο προπονητής της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, μετά το τέλος του αγώνα με την Ντίναμο Ζάγκρεμπ και τη νίκη των "κανονιέρηδων" με 3-0, είπε πως η ομάδα του θα έρθει στην Αθήνα για την πρόκριση, αφού οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα την στέλνει στο Europa League. Μάλιστα, οι "κανονιέρηδες" θέλουν νίκη με δύο γκολ διαφορά στο Φάληρο επί του Ολυμπιακού στις 9 Δεκεμβρίου.

"Θα πάμε στην Αθήνα για την πρόκριση. Δεν θέλουμε να συνεχίσουμε στο Europa League. Θα είναι δύσκολο, αλλά μπορούμε να τα καταφέρουμε. Πρέπει να νικήσουμε, θα είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, αλλά τουλάχιστον τώρα ξέρουμε ότι έχουμε ελπίδες πρόκρισης. Τώρα, το ξεχνάμε αυτό και κοιτάζουμε το παιχνίδι πρωταθλήματος με τη Νόριτς την Κυριακή", ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αλσατός προπονητής.

Τι είπαν Μπεγερίν και Φλαμινί

Ο Έκτορ Μπεγερίν, είπε πως "ξέραμε πόσο σημαντικό ήταν το παιχνίδι με τη Ντίναμο Ζάγκρεμπ και κάναμε το καθήκον μας. Τώρα θα παίξουμε για τη ζωή μας απέναντι στον Ολυμπιακό. Η ομάδα μας έχει ποιότητα", ενώ ο Ματιέ Φλαμινί σχολίασε με τη σειρά του: "Ξέρουμε πως δεν θα είναι εύκολο, αλλά είμαστε έτοιμοι για τέτοια παιχνίδια. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι με τη Ντιναμό και τώρα θα ξεκουραστούμε κι έχουμε χρόνο για να σκεφτούμε τον Ολυμπιακό".

Τρεις μήνες εκτός ο Κοκελέν

Εξάλλου, ο Αρσέν Βενγκέρ είπε πως ο 24χρονος αμυντικός μέσος, Φρανσίς Κοκελέν, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στην ήττα από την Γουέστ Μπρομ με 2-1 για την Πρέμιερ Λιγκ, θα μείνει εκτός γηπέδων για τους επόμενους τρεις μήνες. Έχει παίξει φέτος σε 12 ματς πρωταθλήματος και είναι βασικό στέλεχος των Λονδρέζων. Θυμίζουμε πως εκτός είναι και οι Γουόλκοτ, Γουίλσιρ, Ροζίτσκι, Γουέλμπεκ, ενώ ο Βενγκέρ περιμένει να επιστρέψουν όσο πιο σύντομα γίνεται οι Τσάμπερλεϊν και Ράμσεϊ.

Δεν πιστεύει σε πρόκριση της Άρσεναλ ο Τζέραρντ

Τέλος, ο Στίβεν Τζέραρντ έκανε σχόλιο σε αγγλική εκπομπή για τις ελπίδες πρόκρισης της Άρσεναλ με τον Ολυμπιακό και δεν έδειξε να το πιστεύει ιδιαίτερα. Συγκεκριμένα, ανέφερε πως "δεν είμαι σίγουρος αν με τους διαθέσιμους παίκτες της, μπορεί να πάρει το αποτέλεσμα που θα της δώσει πρόκριση. Θεωρώ πως χρειάζεται να επιστρέψουν κάποιοι από τους τραυματίες. Έστω να βρίσκονται στον πάγκο, διότι αυτό το παιχνίδι μπορεί να είναι από εκείνα που κρίνονται στο νήμα".

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ