ΑΡΣΕΝΑΛ

Βενγκέρ: "Σέβομαι τη γνώμη τους, αλλά μένω συγκεντρωμένος στην ομάδα"

Arsenal manager Arsene Wenger follows the game, during the English Premier League soccer match between West Bromwich Albion and Arsenal,  at The Hawthorns, in West Bromwich, England, Saturday March 18, 2017.  (Nick Potts/PA via AP)
Arsenal manager Arsene Wenger follows the game, during the English Premier League soccer match between West Bromwich Albion and Arsenal, at The Hawthorns, in West Bromwich, England, Saturday March 18, 2017. (Nick Potts/PA via AP) AP

Τη στάση των φιλάθλων προς το πρόσωπό του, σχολίασε ο Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος τόνισε ότι αποδέχεται τη γνώμη τους, αλλά μένει συγκεντρωμένος στην Άρσεναλ.

Τέλος δεν έχει η διαμαρτυρία των φιλάθλων της Άρσεναλ προς το πρόσωπο του Αρσέν Βενγκέρ, ενώ δεν σταματούν να ζητούν απ' τη διοίκηση να τον απομακρύνει απ' την τεχνική ηγεσία.

Η τελευταία εκδήλωση κατά του Αλσατού τεχνικού έλαβε χώρα το πρωί της Τρίτης (4/4) έξω απ' το προπονητικό κέντρο των Λονδρέζων, πριν απ' την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του 67χρονου τεχνικού.

Με σημαίες και πλακάτ οι οπαδοί των "κανονιέρηδων" ζήτησαν για ακόμα μία φορά απ' τον Βενγκέρ να αποχωρήσει και ταυτόχρονα η Άρσεναλ να αλλάξει σελίδα στην ιστορία της.

Όπως ήταν λογικό, το εν λόγω περιστατικό δεν έμεινε ασχολίαστο απ' τον ίδιο. "Αυτό που πιστεύω είναι ότι ο καθένας από μας εκφράζει τη γνώμη του σήμερα. Αυτό είναι σημαντικό για τους ποδοσφαιριστές μου, ώστε να μείνουν ενωμένοι και να νικάμε τους αγώνες".

Πάντως, αναφορικά με το μέλλον του δεν έδωσε ξανά σαφή απάντηση: "Έχω απαντήσει τη συγκεκριμένη ερώτηση αρκετές φορές. Με ρωτάτε ξανά, αλλά μην ανησυχείτε, θα μάθετε σύντομα.

Νομίζω ότι θα ήθελα απλά να αφιερώσω την ενέργειά μου στο ποδόσφαιρο και στο επόμενο ματς, αφήνοντας στην άκρη την προσωπική μου υπόθεση. Αν έχω δείξει κάτι σε αυτά τα 20 χρόνια παρουσίας εδώ, είναι ότι με ενδιαφέρει μόνο η Άρσεναλ και τα επόμενα παιχνίδια. Αυτό θα συνεχίσω να κάνω.

Είμαι επαγγελματίας κι όταν είσαι επαγγελματίας πρέπει να λειτουργείς υπό καλές και κακές συνθήκες για σένα.

Επίσης, αγαπώ να νικώ τις αναμετρήσεις κι εστιάζω μόνο σε αυτές. Παραμένω στις ίδιες αξίες, επειδή πιστεύω ότι είναι σημαντικό στη ζωή των ανθρώπων. Δουλεύω για την ομάδα με ειλικρίνεια και ακεραιότητα. Δεν είμαι φοβισμένος.

Αποδέχομαι την άποψη των φιλάθλων και μένω συγκεντρωμένος στη δύσκολη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων".

AP Photo/Nick Potts

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ