ΑΡΣΕΝΑΛ

Βενγκέρ: "Σεβασμός μεταξύ των προπονητών"

Βενγκέρ: "Σεβασμός μεταξύ των προπονητών"

Για περισσότερο σεβασμό ανάμεσα στους προπονητές έκανε λόγο στις δηλώσεις του ο Αρσέν Βενγκέρ, με αφορμή το μπαράζ δηλώσεων με τον Ζοσέ Μουρίνιο, μετά το πρόσφατο ντέρμπι των δύο ομάδων.

Ο αγώνας της περασμένης Κυριακής(26/4) 'Αρσεναλ - Τσέλσι 0-0 έκανε τους φιλάθλους της Άρσεναλ να χαρακτηρίσουν βαρετό το ποδόσφαιρο της Τσέλσι, φωνάζοντας χαρακτηριστικό σύνθημα "boring, boring Chelsea" (βαρετή, βαρετή, Τσέλσι) στη διάρκεια του αγώνα. Το σύνθημα δεν άφησε ασχολίαστο ο προπονητής των "μπλε" Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο Πορτογάλος απάντησε ότι βαρετή είναι μία ομάδα όταν δεν παίρνει πρωτάθλημα για μία δεκαετία, αφήνοντας υπονοούμενο για την Άρσεναλ. Ο Βενγκέρ θίχτηκε από τα λόγια του Μουρίνιο και προέβη σε νέα δήλωση ζητώντας περισσότερο σεβασμό.

" Το σημαντικό στους προπονητές είναι να δείχνουν σεβασμό ο ένας στον άλλον. Κάποιοι προπονητές πρέπει να βελτιωθούν σε αυτό. Κάθε ένας ζει με τα προβλήματα και εγώ με τα δικά μου. Μπορεί να έχουμε διαφωνίες με άλλους προπονητές κατά καιρούς. Όταν μάλιστα υπάρχει ανταγωνισμός. Στο τέλος ο χρόνος επουλώνει τις πληγές και το σωστό είναι να σεβόμαστε ο ένας τον άλλον όσο περισσότερο γίνεται", είπε ο Βενγκέρ.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ