ΑΡΣΕΝΑΛ

Βενγκέρ: "Όλοι θέλουν να πάρει το πρωτάθλημα η Λέστερ"

Βενγκέρ: "Όλοι θέλουν να πάρει το πρωτάθλημα η Λέστερ"

Ο Αρσέν Βενγκέρ παραδέχτηκε πως η Λέστερ είναι πλέον η δεύτερη ομάδα όλων σχεδόν των φιλάθλων στο Νησί και εξήγησε για ποιο λόγο η ομάδα του Ρανιέρι αποτελεί το καλό παράδειγμα για την Premier League.

Η Άρσεναλ φιλοδοξεί να νικήσει την πρωτοπόρο Λέστερ την ερχόμενη εβδομάδα όπως έκανε στον πρώτο γύρο (5-2 εκτός έδρας στις 26 Σεπτεμβρίου) και να ξαναμπεί δυναμικά στο κόλπο του τίτλου όμως προηγείται για αυτήν το κομβικό ματς με τη Μπόρνμουθ.

Έχοντας μείνει άσφαιροι στα τρία τελευταία ματς πρωταθλήματος (ήττα 1-0 από Τσέλσι και "λευκές" ισοπαλίες με Στόουκ και Σαουθάμπτον) οι Λονδρέζοι βλέπουν ως μονόδρομο τη νίκη στην έδρα της Μπόρνμουθ για να μειώσουν στο -5 από την κορυφή και ο Αρσέν Βενγκέρ το ξεκαθάρισε αυτό μέσω συνέντευξης Τύπου.

"Το επόμενο παιχνίδι είναι σημαντικό για ματς. Το παιχνίδι με τη Λέστερ θα είναι σημαντικό αν πάμε καλά σε αυτό με τη Μπόρνμουθ. Έχουμε επίγνωση ότι πρόκειται για ένα ζωτικής σημασίας ματς. Αυτό είναι για μένα το κρίσιμο ματς και όχι το επόμενο με τη Λέστερ", σχολίασε χαρακτηριστικά ο Αλσατός, ο οποίος θεωρεί πως η συντριπτική πλειονότητα των φιλάθλων επιθυμεί ο τίτλος να καταλήξει τον ερχόμενο Μάιο στην ομάδα του Ρανιέρι.

Βενγκέρ: "Όλοι θέλουν να πάρει το πρωτάθλημα η Λέστερ"

"Όλη η χώρα θέλει να πάρει τον τίτλο η Λέστερ και αυτό είναι κάτι το φυσιολογικό, το συνηθισμένο. Το αβαντάζ που έχουν μέχρι το τέλος της σεζόν είναι πως, πέρα από τους οπαδούς μας και εκείνους της Μάντσεστερ Σίτι και της Τότεναμ, η υπόλοιπη χώρα στηρίζει τη Λέστερ".

Ο Βενγκέρ δεν έκρυψε πάντως και την ευχαρίστησή του για την εξαιρετικη πορεία της Λέστερ στη φετινή Premier League, θέλοντας να υπενθυμίζει τις ανά καιρούς τοποθετήσεις του αναφορικά με τις κατηγορίες που δέχεται για την μή πραγματοποίηση πολυδάπανων μεταγραφών στην Άρσεναλ.

"Εσείς οι δημοσιογράφοι με επιπλήτετε που δεν αγοράζω μεγάλα ονόματα αλλά υποστηρίζετε μία ομάδα που δεν έχει μεγάλα ονόματα. Η Λέστερ είναι ένα φανταστικό παράδειγμα ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο να ξοδεύεις χρήματα. Είναι και η ποιότητα της δουλειάς. Η Λέστερ είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα για το πρωτάθλημά μας".

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ