ΑΡΣΕΝΑΛ

Βενγκέρ: "Ο Τσεχ μπορεί να είναι το κλειδί κόντρα στην Τσέλσι"

Βενγκέρ: "Ο Τσεχ μπορεί να είναι το κλειδί κόντρα στην Τσέλσι"
© PA

Ο Πετρ Τσεχ θα βρεθεί για πρώτη φορά στο "Stamford Bridge" ως αντίπαλος της Τσέλσι σε αγώνα για την Premier League και ο Αρσέν Βενγκέρ εξέφρασε την πίστη πως ο Τσέχος γκολκίπερ θα παίξει σημαίνοντα ρόλο για να έρθει η νίκη για την Άρσεναλ.

Τον περασμένο Αύγουστο ο Πετρ Τσεχ τα πήγε περίφημα κόντρα στην Τσέλσι, ομάδα που υπηρετούσε τα 11 προηγούμενα χρόνια, και ήταν από τους βασικούς συντελεστές της επικράτησης της Άρσεναλ (1-0) στον τελικό του Community Shield , και τώρα ήρθε η ώρα για το επόμενο και πιο δύσκολο βήμα.

Αυτό είναι να αντιμετωπίσει τους "μπλε" ως παίκτης της Άρσεναλ μέσα στο "Stamford Bridge" στο πλαίσιο της αναμέτρησης των δύο ομάδων για την 6η αγωνιστική της Premier League, με τον Αρσέν Βενγκέρ να θεωρεί πως ο έμπειρος Τσέχος θα ανταποκριθεί ιδανικά στην αποστολή του.

Βενγκέρ: "Ο Τσεχ μπορεί να είναι το κλειδί κόντρα στην Τσέλσι"
© AFP/GETTY IMAGES

"Ξέρουν όλοι ότι θα πρέπει να του βάλουν το τέλειο γκολ όταν βρεθούν μπροστά του. Εγώ θέλω από αυτόν να επικεντρωθεί στο παιχνίδι και να μην επηρεαστεί από την περίσταση.

Δεν μπορείς να πας εκεί και να αναρωτιέσαι αν στέκεσαι κάτω από τη σωστή εστία ή όχι. Είναι πάντα δύσκολο να επιστρέφεις στην έδρα της προηγούμενης ομάδας σου αλλά ευτυχώ έχει πάρει ήδη μία πρώτη γεύση.

Βενγκέρ: "Ο Τσεχ μπορεί να είναι το κλειδί κόντρα στην Τσέλσι"
© EMPICS SPORT

Για αυτό το λόγο αποφάσισα να τον χρησιμοποιήσω στο Communiti Shield. Ήταν το πρώτο σημαντικό βήμα και τα πήγε πολύ καλά", τόνισε ενόψει του μεγάλου λονδρέζικου ντέρμπι ο Βενγκέρ, ο οποίος μετράει ως προπονητής της Άρσεναλ μόλις 4 νίκες στα 29 τελευταία παιχνίδια κόντρα στην Τσέλσι σε όλες τις διοργανώσεις.

Το γεγονός πάντως ότι η ομάδα του Μουρίνιο βρίσκεται στην 17η θέση της βαθμολογίας με μόλις 4 πόντους μετά από 5 αγωνιστικές δεν δείχνει να απασχολεί ιδιαίτερα τον Αλσατό, ο οποίος σχολίασε:

Βενγκέρ: "Ο Τσεχ μπορεί να είναι το κλειδί κόντρα στην Τσέλσι"
© KEVIN QUIGLEY

"Για εμάς είναι ένα μεγάλο παιχνίδι και ξέρουμε πως η θέση μας στο φινάλε της σεζόν θα εξαρτηθεί από το πόσο καλά θα τα πάμε στα μεγάλα παιχνίδια. Δεν σκέφτομαι πολύ το που βρίσκεται η Τσέλσι στη βαθμολογία αυτή τη στιγμή. Εστιάζω στο πώς εμείς θα παίξουμε με όσο το δυνατόν περισσότερη ενέργεια".

Δείτε τη σπουδαία επέμβαση του Τσεχ κόντρα στην Τσέλσι στο Community Shield:

Μουρίνιο vs Βενγκέρ σε καρτούν:

Omar Momani gives us his unique preview of Chelsea Football Club v Arsenal... DON'T MISS IT!

Posted by Goal.com UK on  Saturday, September 19, 2015

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ