ΑΡΣΕΝΑΛ

Βενγκέρ: "Κατηγορήστε εμένα για τους τραυματισμούς"!

Βενγκέρ: "Κατηγορήστε εμένα για τους τραυματισμούς"!

Ο Αρσέν Βενγκέρ τόνισε πως το παιχνίδι με την Σάντερλαντ είναι σημαντικότερο από αυτό με τον Ολυμπιακό ενώ πήρε θέση και για τους τραυματισμούς που βασανίζουν τους Λονδρέζους.

"Το θέμα των τραυματισμών είναι ένα ζήτημα που το αφήνω στους ειδικούς. Κάνοντας σύγκριση με τους τραυματισμούς που έχουν άλλες ομάδες σε όλη την Ευρώπη, δεν νομίζω ότι έχουμε περισσότερους τραυματισμούς σε σύγκριση με άλλες ομάδες.

Άρσεναλ, ο... Άγγλος ασθενής.

Ο Σάντσες είχε τέσσερις εβδομάδες διακοπές και ξεκουράστηκε σε κάποιους αγώνες. Μεταξύ του αγώνα με τη Ντίναμο Ζάγκρεμπ και αυτού με τη Νόριτς μεσολάβησαν πέντε ημέρες.

Ποτέ δεν πιέζω έναν παίκτη για να παίξει. Είμαστε σε μία δουλειά όπου για να πάρεις μέρος θα πρέπει να είσαι σε θέση να δώσεις το 100%. Μετά τον αγώνα με τη Νόριτς συζήτησα με τον Σάντσες και θεωρούσε και αυτός πως ήταν έτοιμος για να παίξει.

Βενγκέρ: "Κατηγορήστε εμένα για τους τραυματισμούς"!

Δεν ήταν ένα προφανές λάθος αυτό που έγινε, Κάνουμε ιατρικούς ελέγχους στους παίκτες μας κάθε εβδομάδα. Εάν θέλετε να με κατηγορήσετε για τους τραυματισμούς, δεν έχω κανένα πρόβλημα", τόνισε ο Βενγκέρ αναφορικά με τον τραυματισμό του Σάντσες κόντρα στη Νόριτς που τον έθεσε νοκ-άουτ για τον "τελικό" στο "Καραϊσκάκης", με τον Αλσατό να δηλώνει ωστόσο πως το ματς που τον ενδιαφέρει περισσότερο είναι με τη Σάντερλαντ:

"Το μεγάλο παιχνίδι είναι το Σάββατο (5/12) και επικεντρωνόμαστε σε αυτό, μετά θα δούμε πώς θα προετοιμαστούμε για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Πρέπει να δείξουμε πόσο δυνατοί είμαστε. Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που είναι καλά οργανωμένη, έχει ένα ισχυρό αμυντικό σύστημα και έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση σε αυτό.

Είναι δύσκολο να τους διασπάσουμε. Στα ματς με με Νόριτς και Γουέστ Μπρομ είχαμε 70% κατοχή, μας έκαναν 4 σουτ και δεχτήκαμε 3 γκολ".

Βενγκέρ: "Κατηγορήστε εμένα για τους τραυματισμούς"!

Ο Βενγκέρ παραδέχτηκε πως ο Σάντι Καθόρλα ίσως μείνει εκτός δράσης μέχρι τον Μάρτιο ενώ ο Θίο Γουόλκοτ μπορεί να επιστρέψει στο ματς κόντρα στην Σάντερλαντ, ενώ για τη μάχη του τίτλου (η Άρσεναλ είναι αυτή τη στιγμή στο -2 από την κορυφή) είπε:

"Το κάθε ματς στο πρωτάθλημα είναι δύσκολο και θα πρέπει να δείχνουμε σταθερότητα. Είμαι σίγουρος πως θα αντιδράσουμε καλά από εδώ και πέρα. Μαθηματικά μπορούν να κατακτήσουν την φετινή Premier League 10 με 12 ομάδες. Ρεαλιστικά, ίσως 6".

Τέλος, σε ερώτηση για το αν η ομάδα του Βορείου Λονδίνου ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Τζον Στόουνς από την Έβερτον, ο Βενγκέρ διέψευσε τις φήμες, επιμένοντας πως οι "κανονιέρηδες" εστιάζουν μόνο στο ματς με τη Σάντερλαντ.

Βενγκέρ: "Ο Σάντσες ένιωθε τέλεια πριν το ματς με τη Νόριτς"

Βενγκέρ: "Δεν κυνηγάμε τον Τζον Στόουνς"

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ