ΑΡΣΕΝΑΛ

Βενγκέρ: "Κάθε ήττα αφήνει σημάδι στην καρδιά"

Βενγκέρ: "Κάθε ήττα αφήνει σημάδι στην καρδιά"

Ο τεχνικός της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, έκανε ιδιαίτερη μνεία στις ιδιαιτερότητες των αναμετρήσεων με τη Λίβερπουλ, εξυμνώντας το κοινό του "Anfield". (VIDEO)

H Λίβερπουλ υποδέχεται την Άρσεναλ και ο τεχνικός της δεύτερης, Αρσέν Βενγκέρ, σχολίασε τη βαριά ήττα με 5-1 για την περυσινή σεζόν, στεκόμενος στις ιδιαιτερότητες μεταξύ των παιχνιδιών των δύο ομάδων και υποκλινόμενος στο κοινό του "Anfield".

"Κάθε ήττα πονάει, αφήνει ένα σημάδι στην καρδιά μας για πάντα. Αλλά επίσης, έχουμε καλές μνήμες από τη Λίβερπουλ. Κερδίσαμε αρκετά παιχνίδια, εκεί. Και μπορεί την περυσινή σεζόν να χάσαμε, αλλά μία εβδομάδα αργότερα με την ίδια ομάδα, κερδίσαμε για το Κύπελλο. Έχουμε κερδίσει πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια και θέλουμε να συνεχίσουμε αυτό το δυνατό σερί. Είχαμε ένα καλό παιχνίδι και είναι ώρα να δείξουμε ότι μπορούμε να έχουμε ισορροπία ανάμεσα στην άμυνα και την επίθεση, μιας και η Λίβερπουλ είναι πάντα δυνατή στην έδρα της. Είμαι πιστοί στη φιλοσοφία τους παιχνιδιού μας.

Νομίζω ότι τα Άρσεναλ - Λίβερπουλ είναι από τα μεγάλα παιχνίδια της Premier League και πάντα έχω θαυμασμό για το κοινό της Λίβερπουλ που θυμάμαι ότι όταν του κερδίζαμε με 5-1 ακόμη τραγουδούσαν το "You’ll Never Walk Alone". Είναι από τα λίγα γήπεδα, που μπορείς να το δεις. Έχω τεράστιο σεβασμό για τη Λίβερπουλ.", είπε ο Αλσατός τεχνικός της Άρσεναλ.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ