ΑΡΣΕΝΑΛ

Βενγκέρ: "Η Λέστερ φαβορί για την Premier League"

Βενγκέρ: "Η Λέστερ φαβορί για την Premier League"

Η νίκη της Λέστερ μέσα στο Μάντσεστερ επί της Σίτι εντυπωσίασε τον Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος δηλώνει ξεκάθαρα -λίγες ημέρες πριν την αντιμετωπίσει- πως η ομάδα του Ρανιέρι είναι το φαβορί για την κατάκτηση της Premier League.

Η Άρσεναλ επέστρεψε στις επιτυχίες κόντρα στην Μπόρνμουθ μετά από τέσσερα σερί ματς που δεν είχε νίκη (και τρία που δεν σκόραρε) και πλέον οι "κανονιέρηδες" έχουν αφιερώσει όλη την προσοχή τους στο ματς με την Λέστερ, ένα "must-win" παιχνίδι για αυτούς αν θέλουν να ξαναμπούν δυναμικά στη μάχη του τίτλου.

Αυτό το παραδέχτηκε και ο Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος βλέποντας την ομάδα του να είναι στο -5 από την κορυφή δεν είχε πρόβλημα να παραδεχτεί πως πλέον το σύνολο του Κλάουντιο Ρανιέρι έχει τον πρώτο λόγο για τον τίτλο.

"Είναι ένα ακόμα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε. Παίζουμε στην έδρα μας μπροστά στους φιλάθλους μας και είναι προφανές ότι παίζουμε απέναντι σε ένα από τα φαβορί για την Premier League.

Βενγκέρ: "Η Λέστερ φαβορί για την Premier League"

Ο Κλάουντιο Ρανιέρι βγήκε νικητής μέσα από τη μονομαχία του με τον Μανουέλ Πελεγκρίνι το περασμένο Σάββατο και τώρα έχει μπροστά του μία ακόμα δοκιμασία, απέναντι στην Άρσεναλ του Αρσέν Βενγκέρ στο "Emirates"

Κοιτάζουμε τα δυνατά σημεία τους με στόχο να έχουμε μία καλή αμυντική επίδοση απέναντί τους. Δεν έχει σημασία ποιος είναι το φαβορί στο ματς. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι πρόκειται για μεγάλο παιχνίδι, σημαντικό για την Premier League", δήλωσε ο Αλσατός στο "Sky Sports", για να προσθέσει κατόπιν:

"Η Λέστερ εντυπωσίασε τους πάντες με το αποτέλεσμα που πήραν απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι. Έγιναν ξαφνικά φαβορί στην Premier League και το μεταξύ μας παιχνίδι είναι πολύ σπουδαίο".

Σημείωνεται πως στο αντίστοιχο ματς του πρώτου γύρου (26/9), οι "κανονιέρηδες" είχαν θριαμβεύσει με 5-2 στο "King Power Stadium" έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αλέξις Σάντσες που σημείωσε χατ-τρικ, ενώ σε περίπτωση που κάνουν "νταμπλ" νικών απέναντι στις "αλεπούδες" θα μειώσουν σε 2 πόντους τη διαφορά τους από την κορυφή.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ