ΑΡΣΕΝΑΛ

Βενγκέρ: "Η ήττα πονάει περισσότερο από την κριτική"

Βενγκέρ: "Η ήττα πονάει περισσότερο από την κριτική"

Ο Αρσέν Βενγκέρ δεν μπορεί να συμβιβαστεί με την ήττα από την Μονακό για το Τσάμπιονς Λιγκ. Την στήριξη των φιλάθλων της Άρσεναλ ζήτησε ο Αλσατός.

Ακόμα δεν μπορεί να χωνέψει την ήττα από την Μονακό ο προπονητής της Άρσεναλ Αρσέν Βενγκέρ. Ο Αλσατός προπονητής επικρίθηκε πολύ για την απόδοση των "κανονιέρηδων" που έχασαν 3-1 στο Έμιρειτς και θέλουν ένα θαύμα στον επαναληπτικό στο Μονακό για να προκριθούν στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στις δηλώσεις του ο Βενγκέρ αποδέχτηκε την κριτική που του ασκείται αλλά ζήτησε την συμπαράσταση των φιλάθλων της Άρσεναλ μέχρι το τέλος της σεζόν για την επίτευξη των στόχων των "κανονιέρηδων".

" Αυτό που πονάει περισσότερο από την κριτική είναι η ήττα. Θέλω να κερδίζω και όταν δεν γίνεται με πονάει. Πρέπει να ζήσουμε με την κριτική και σημαντικό είναι να δώσουμε μία ισχυρή απάντηση. Μετά από ένα απογοητευτικό αποτέλεσμα όπως της Τετάρτης(25/2) δεν περιμένεις χειροκροτήματα. Είναι φυσιολογικό να μας κριτικάρουν.

Θέλουμε να ολοκληρώσουμε την σεζόν δυνατά και να παραμείνουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Έχουμε συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα στην Πρέμιερ Λιγκ και πρέπει να απαντήσουμε στο αρνητικό αποτέλεσμα της Τετάρτης(25/2) με νίκη την Κυριακή(29/2).

Οι φίλαθλοι μας πρέπει να συνεχίσουν να μας υποστηρίζουν. Δεν είναι φίλαθλοι της Άρσεναλ για ένα ματς. Ανεξάρτητα πόσο καλή είναι η ομάδα και πόσο μεγάλος είναι ο σύλλογος η Άρσεναλ δίνει 55 ματς το χρόνο και υπάρχουν στιγμές στις οποίες είσαι απογοητευμένος.

Είμαστε τρίτοι στο πρωτάθλημα αλλά έχουμε καλό μομέντουμ και δεν είναι σωστό οι φίλαθλοι μας να είναι απέναντι μας. Eίναι δύσκολο το καθήκον μας απέναντι στην Μονακό αλλά η πρόκριση δεν είναι απίθανη. Μην μας ξεγράφετε".

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ