ΑΡΣΕΝΑΛ

Βενγκέρ για Σάντσες: "Υπάρχουν διαφωνίες, αλλά θέλει να μείνει"

--ALTERNATIVE VERSION OF XLB130-- Arsenal's Alexis Sanchez, left hugs with Arsenal manager Arsene Wenger during the Champions League round of 16 second leg soccer match between Arsenal and Bayern Munich at the Emirates Stadimum in London, Tuesday, March 7, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
--ALTERNATIVE VERSION OF XLB130-- Arsenal's Alexis Sanchez, left hugs with Arsenal manager Arsene Wenger during the Champions League round of 16 second leg soccer match between Arsenal and Bayern Munich at the Emirates Stadimum in London, Tuesday, March 7, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Τα διεθνή ΜΜΕ αντιμετωπίζουν ως δεδομένο ότι ο Αλέξις Σάντσες βλέπει το μέλλον του μακριά από την Άρσεναλ, ωστόσο ο Αρσέν Βενγκέρ έχει διαφορετική άποψη. Τι είπε για το ενδεχόμενο ο Χιλιανός να πωληθεί σε ομάδα της Premier League και τους άμεσους στόχους των "κανονιέρηδων".

Τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Αλέξις Σάντσες να αφήνει την Άρσεναλ το ερχόμενο καλοκαίρι διαδέχονται το ένα το άλλο, με κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες να παρακολουθούν την περίπτωσή του και να είναι έτοιμες να "κρούσουν" τη θύρα του Χιλιανού.

Ωστόσο, ο προπονητής της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, παρουσιάζεται εξαιρετικά αισιόδοξος για το συγκεκριμένο ζήτημα και υποστηρίζει ότι παρότι υπάρχουν κάποιες διαφωνίες μεταξύ του 28χρονου και των "κανονιέρηδων", οι δύο πλευρές μοιράζονται την επιθυμία να ανανεωθεί η συνεργασία τους.

"Είναι χαρούμενος εδώ. Η επιθυμία κι εκείνου είναι να παραμείνει. Το πιστεύω πραγματικά. Οι διαφωνίες του είναι περισσότερο συμβατικές. Δεν αφορούν την επιθυμία του. Και οι δύο πλευρές έχουν την επιθυμία να συμφωνήσουν, οπότε πιστεύω πως θα συμβεί", είπε αρχικά ο Γάλλος τεχνικός, για να συμπληρώσει στη συνέχεια για το ενδεχόμενο η Άρσεναλ να τον πουλήσει σε ανταγωνίστριά της εντός Αγγλίας:

"Επίσης, το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να αναλύσεις. Πρώτον, μπορείς να βρεις κάποιον καλύτερο; Για πόσα χρήματα; Δεν νομίζω ότι θα τον πουλούσαμε σε ομάδα της Premier League, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Γιατί να τον πουλήσουμε σε άλλη ομάδα; Θέλουμε να είμαστε όσο πιο δυνατοί γίνεται και όχι να δυναμώσουμε την άλλη ομάδα. Αλλά νομίζω ότι θα παραμείνει και θα υπογράψει νέο συμβόλαιο".

Για τα ματς που έχουν μείνει μέχρι τη λήξη της σεζόν και τους στόχους της ομάδας του: "Φαίνεται πως θα χρειαστεί να κερδίσουμε να εναπομείναντα παιχνίδια. Αυτός πρέπει να είναι ο στόχος. Νομίζω πως το επόμενο πράγμα που πρέπει να πετύχουμε είναι να μεταφέρουμε το επίπεδο ενέργειας που δείξαμε την Κυριακή (23/04, στο ματς απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι για το FA Cup) στην Premier League".

"Τα πάντα είναι ανοιχτά, αλλά αυτό που απαιτείται από εμάς είναι συνέπεια στα αποτελέσματα μέχρι το τέλος της σεζόν. Είναι ακόμα πιθανό, αλλά αυτό σημαίνει ότι ίσως χρειαστεί να κάνουμε μια τέλεια κούρσα".

Photo credits: AP Photo/Kirsty Wigglesworth

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ