ΑΡΣΕΝΑΛ

Βενγκέρ: "Ελπίζουμε να χάσει πόντους η Λέστερ"

Βενγκέρ: "Ελπίζουμε να χάσει πόντους η Λέστερ"
© KEVIN QUIGLEY

Ο Αρσέν Βενγκέρ στάθηκε στη θετική παρουσία του Τζόελ Κάμπελ μετά τη νίκη της Άρσεναλ επί της Σάντερλαντ ενώ παραδέχτηκε πως η Λέστερ διεκδικεί πλέον τον τίτλο στην Premier League.

Σε αντίθεση με τις δύο ομάδες του Μάντσεστερ που πέταξαν βαθμούς, η Άρσεναλ έκανε το καθήκον της στην 15η αγωνιστική της Premier League επικρατώντας 3-1 της Σάντερλαντ στο "Emirates" όμως δεν κατάφερε να ανέβει στην κορυφή.

Η νίκη της Λέστερ με 3-0 επί της Σουόνσι την ίδια ώρα κράτησε την ομάδα του Ρανιέρι μόνη στην πρώτη θέση, με τον Αρσέν Βενγκέρ να παραδέχεται στο φινάλε πως και οι "αλεπούδες" θα πρέπει να συγκαταλέγονται μεταξύ των υποψηφίων για τον τίτλο.

"Αυτή η Premier League είναι μία μάχη. Θα πρέπει να δώσουμε τα εύσημα στη Σάντερλαντ που ήταν πολύ καλά οργανωμένη και πάντα επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις.

Θα μπορούσε να ήταν μία από εκείνες τις ημέρες που έχουμε στραβοπατήσει αλλά παραμείναμε συγκεντρωμένοι και πνευματικά ήρεμοι.

Βενγκέρ: "Ελπίζουμε να χάσει πόντους η Λέστερ"
© KEVIN QUIGLEY

Ο Τζόελ Κάμπελ είχε σκοράρει και στο ματς με τη Σουόνσι και από τότε που μπήκε στην ομάδα έχει πολύ θετική συνεισφορά.

Νομίζω ότι ήταν μία πολύ, πολύ σημαντική νίκη για μας. Ήμουν περισσότερο νευρικός απόψε καθώς ήξερα ότι ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας τη φετινή σεζόν", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αλσατός τεχνικός, για να συμπληρώσει:

"Είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε να παίρνουμε νίκες και να μαζεύουμε βαθμους, ελπίζοντας πως η Λέστερ θα στραβοπατήσει".

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ