ΑΡΣΕΝΑΛ

Βενγκέρ: "Δεν θα κάνουμε αγορές πανικού"

Βενγκέρ: "Δεν θα κάνουμε αγορές πανικού"
Βενγκέρ

Εκνευρίστηκε ο Αρσέν Βενγκέρ όταν τον ρώτησαν αν πρόκειται να κάνει μεταγραφές μετά την ήττα της Άρσεναλ από την Γουέστ Χαμ. Διαβάστε τι είπε.

Δύσκολη αρχή για την Άρσεναλ στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ. Οι "κανονιέρηδες" γνώρισαν εντός έδρας ήττα με 2-0 από την Γουέστ Χαμ, με τον Πετρ Τσεχ να κάνει δυο μοιραία λάθη που κόστισαν στην ομάδα τους.

Όπως ήταν λογικό, οι φίλοι της ομάδας ξέσπασαν μετά το τέλος της αναμέτρησης και τα έβαλαν με τον Βενγκέρ για το γεγονός πως και φέτος δεν... βάζει το χέρι στην τσέπη. Ο ίδιος πάντως αντέδρασε άμεσα:

"Θέλω να πιστεύω πως οι προπονητές είμαστε ικανοί να κρίνουμε πότε χρειάζεται να πάρουμε παίκτες και όχι τα μίντια. Όταν είσαι επαγγελματίας πρέπει να αντιμετωπίσεις τις ευθύνες σου και να μην κοιτάς αλλού", είπε αρχικά ο έμπειρος κόουτς και συνέχισε:

"Πρέπει να κοιτάξουμε τους εαυτούς μας στα μάτια και να δούμε τι δεν κάναμε καλά. Και όχι να πάνε κατευθείαν σε αυτές τις λύσεις. Δεν ήμασταν καλοί, δεν πείσαμε. Οι αντίπαλοι μας έπαιξαν καλά και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Ξαναλέω, μετά από μία τέτοια ήττα δεν είναι αναγκαίο να κοιτάς μόνο εκτός ομάδας".

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ