ΑΡΣΕΝΑΛ

Βενγκέρ: "Δεν λυπάμαι τη Λίβερπουλ για τον Στέρλινγκ"

Βενγκέρ: "Δεν λυπάμαι τη Λίβερπουλ για τον Στέρλινγκ"
© ARSENAL FC VIA GETTY IMAGES

Ο Αρσέν Βενγκέρ "πέταξε το γάντι" στην Λίβερπουλ ενόψει του αποψινού ντέρμπι στο "Emirates" τονίζοντας πως δεν λυπάται που έχασαν οι "κόκκινοι" τον Στέρλινγκ από τη στιγμή που είχαν αρνηθεί την πρόταση της Άρσεναλ για τον Σουάρες δύο χρόνια πριν.

"Η Λίβερπουλ παίρνει τις δικές της αποφάσεις. Αρνήθηκαν μας πουλήσουν τον Λουίς Σουάρες οπότε δεν μπορώ να αισθανθώ μεγάλη συμπάθεια για αυτούς", δήλωσε ο τεχνικός της Άρσεναλ και πρόσθεσε:

"Προσωπικά έχω σε πολύ μεγάλη εκτίμηση τον Στέρλινγκ. Δεν νομίζω ότι δραματοποίησε την κατάσταση. Όλα έγιναν κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου. Μέσα στη σεζόν το παιδί ήταν ήσυχο, δεν έκανε ποτέ κάποια ανόητη δήλωση.

Βενγκέρ: "Δεν λυπάμαι τη Λίβερπουλ για τον Στέρλινγκ"
© BPI / PAUL CURRIE

Δεν νομίζω ότι δημιούργησε κάποιο θέμα. Αν θα τους λείψει; Είναι ποιοτικός παίκτης αλλά αγόρασαν τον Ρομπέρτο Φιρμίνο. Θα δούμε τι θα παράγει, είναι παρόμοιος παίκτης.

Ας θυμηθούμε όμως ότι πριν από δύο χρόνια με Σουάρες, Στάριτζ και Στέρλινγκ, πέτυχαν πάνω από 100 γκολ. Για να πετύχεις πάνω από 100 γκολ στην Premier League χρειάζεσαι ξεχωριστές αρετές και ο Στέρλινγκ ήταν κομμάτι εκείνης της ομάδας".

Βενγκέρ: "Δεν λυπάμαι τη Λίβερπουλ για τον Στέρλινγκ"
© REUTERS

Σημειώνεται πως το καλοκαίρι του 2013 η Άρσεναλ προσέφερε στη Λίβερπουλ το ποσό των 40.000.000 +1 λίρας για να πάρουν τον Σουάρες (υπήρχε η φήμη πως η ρήτρα του ήταν στις 40.000.000 λίρες), με τους Λονδρέζους να θεωρούν πως οι "κόκκινοι" απέκρυψαν την πρόταση από τον Ουρουγουανό άσο για να τον κρατήσουν στο "Anfield".

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ