ΑΡΣΕΝΑΛ

Βενγκέρ: "Δεν κλαίμε όταν είμαστε κουρασμένοι"

Βενγκέρ: "Δεν κλαίμε όταν είμαστε κουρασμένοι"

Ο Αρσέν Βενγκέρ έριξε την ευθύνη της αδιάφορης εμφάνισης της Άρσεναλ με τη Φούλαμ στην κούραση από τον αγώνα με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Το Champions League και η νίκη επί της Μπορούσια Ντόρτμουντ προκάλεσε, σύμφωνα με τον Αρσέν Βενγκέρ, τη χλιαρή εμφάνιση της Άρσεναλ κ αι την ισοπαλία (1-1) με τη Φούλαμ.

Ο προπονητής της επόμενης αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Champions League δικαιολόγησε τους παίκτες του, λέγοντας ότι οι παίκτες του ήταν κουρασμένοι.

" Υπήρχε ψυχική και σωματική κούραση γιατί δεν έχουμε αφήσει πίσω μας τον αγώνα του Champions League. Αυτό συμβαίνει ορισμένες φορές. Δεν είχαμε ακρίβεια στις πάσες μας. Είναι απογοητευτικό γιατί αφήσαμε δύο βαθμούς, αλλά τουλάχιστον συνεχίζεται το αήττητο σερί μας", σχολίασε ο Αλσατός προπονητής.

Συνέχισε, λέγοντας " δώσαμε πολλά την Τετάρτη το βράδυ και ο επόμενος αγώνας μας ήταν πολύ κοντά. Αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία, αλλά εξήγηση. Θέλουμε να παίζουμε στο Champions, οπότε δεν μπορούμε να κλαίμε όταν είμαστε κουρασμένοι. Η πρόκληση μας είναι να κερδίσουμε αυτούς τους αγώνες ακόμα και όταν είμαστε κουρασμένοι".

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ