ΑΡΣΕΝΑΛ

Βενγκέρ: "Δεν ήθελα τον Στέρλινγκ"

Βενγκέρ: "Δεν ήθελα τον Στέρλινγκ"

Ο Αρσέν Βενγκέρ εξήγησε γιατί η Άρσεναλ δεν χρειάζεται τον Ραχίμ Στέρλινγκ και σχολίασε τη μεταγραφική ενίσχυση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η μεταγραφή του Ραχίμ Στέρλινγκ από τη Λίβερπουλ στη Μάντσεστερ Σίτι, αποτελεί το κεντρικό θέμα συζήτησης στην Αγγλία και ο προπονητής της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, πήρε μέρος εκφράζοντας την άποψη του.

Ο Αλσατός εξήγησε γιατί δεν κινήθηκε για την απόκτηση του 23χρονου στράικερ, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει την... καταιγιστική δραστηριότητα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις μεταγραφές.

"Δεν έκανα πρόταση (σ.σ. για τον Στέρλινγκ) επειδή αγωνίζεται στον ίδιο χώρο, όπου, ήδη, έχω πολλούς παίκτες. Έχω τους Γουέλμπεκ, Γουόλκοτ, Τσάμπερλέιν, Σάντσες, Γκνάμπρι και Γουίλσιρ. Όλοι μπορούν να παίξουν τη θέση" ήταν η αιτιολογία που επικαλέστηκε ο Βενγκέρ.

"Πίστευα ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θα ήταν χαρούμενη με την κατάταξη της στη βαθμολογία και θα αντιδρούσε. Έχει κάνει ενδιαφέρουσες μεταγραφές. Ολοκλήρωσε τη σεζόν με την ιδέα ότι πρέπει να ξαναφτιάξει τη μεσαία γραμμή της και το επιχειρεί με την απόκτηση δύο σημαντικών ποδοσφαιριστών, του Σβάινσταϊγκερ και του Σνέιντερλιν. Είναι δύο top class παίκτες. Ο ένας τώρα ανεβαίνει στο top επίπεδο, ο Σνέιντερλιν και ο άλλος βρίσκεται χρόνια σε αυτό. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα πετύχει να αξιοποιήσει και να συνδυάσει τους παίκτες" σχολίασε ο Βενγκέρ για τη μεταγραφική δραστηριότητα της Γιουνάιτεντ.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ