ΑΡΣΕΝΑΛ

Βενγκέρ: "Απαντήσαμε δυναμικά κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ"

Βενγκέρ: "Απαντήσαμε δυναμικά κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ"

Ο Αρσέν Βενγκέρ τόνισε πως η σπουδαία νίκη της Άρσεναλ επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέδειξε πόσο ενωμένη είναι η ομάδα του ενώ υπογράμμισε πως η διαφορά σε σύγκριση με το χαμένο ματς τον Ολυμπιακό ήταν στον τομέα της συγκέντρωσης.

Ο εφιάλτης της περαμένης Τρίτης και της ήττας με 3-2 από τον Ολυμπιακό στο Champions League σβήστκε μέσα σε... 19 λεπτά από την Άρσεναλ, η οποία πρόλαβε σε αυτό το διάστημα να σκοράρει τρεις φορές απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να "κλειδώσει" μία πολύ εύκολη νίκη στο ντέρμπι.

Αλέξις Σάντσες, Θίο Γουόλκοτ και Μεσούτ Εζίλ συνέβαλαν τα μέγιστα στον θρίαμβο των "κανονιέρηδων" και στη μείωση της διαφοράς από την κορυφή στους 2 πόντους και ο Αρσέν Βενγκέρ τόνισε στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς:

"Νικήσαμε 5-2 στο προηγούμενο παιχνίδι μας στην Premier League (σ.σ. εκτός έδρας τη Λέστερ) και 3-0 τώρα, οπότε στο πρωτάθλημα μετράμε δύο νίκες με συνολικό σκορ 8-0 απέναντι σε δύο δύσκολους αντιπάλους. Συνολικά ήταν μία πολύ πειστική εμφάνιση.

Βενγκέρ: "Απαντήσαμε δυναμικά κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ"

Ήταν μία δυνατή απάντηση απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την απογοήτευση που πήραμε το βράδυ της Τρίτης. Δείχνει πως η ομάδα είναι πολύ ενωμένη και πολύ δυνατή καθώς έπαιξε καλά από τον γκολκίπερ μέχρι τον επιθετικό μας. Όλοι ήταν πολύ καλοί απόψε", δήλωσε ο Αλσατός τεχνικός και συνέχισε:

"Είμαι σε αυτό το σύλλογο 19 χρόνια και ξέρω πως μετά από μία μεγάλη απογοήτευση αυτό που θέλεις είναι μία δυνατή απάντηση. Η διαφορά σε σύγκριση με το προηγούμενο ματς ήταν στη συγκέντρωσή μας.

Βενγκέρ: "Απαντήσαμε δυναμικά κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ"

Στο Champions League, ίσως υποσυνείδητητα να μην είχαμε τόσο μεγάλη συγκέντρωση. Αυτό δεν θα είναι πρόβλημα για μας απέναντι στη Μπάγερν Μονάχου, ήταν όμως πρόβλημα απέναντι στον Ολυμπιακό".

Επιπλέον, ο τεχνικός των "κανονιέρηδων" έκανε ειδική αναφορά στον Θίο Γουόλκοτ λέγοντας μεταξύ άλλων: "Νομίζω πως ο Γουόλκοτ ήταν απόλυτα αφοσιωμένος στο ματς.

Βενγκέρ: "Απαντήσαμε δυναμικά κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ"

Δεν σκόραρε όμως μου αρέσει να επαινώ τους επιθετικούς μου όταν δεν σκοράρουν αλλά συνεισφέρουν και δίνουν ασίστ. Συμμετείχε σε δύο γκολ, πάλεψε και έδειξε ότι μπορεί να παλέψει και να προστατέψει τη μπάλα όποτε χρειάζεται. Ήταν η καλύτερη εμφάνισή του με την Άρσεναλ ως σέντερ φορ".

Σημειώνεται πως ο Θίο Γουόλκοτ υπογράμμισε στις δηλώσεις του πως η εμφάνιση της Άρσεναλ ήταν από τα... παλιά ενώ την αφιέρωσε στον Αρσέν Βενγκέρ ελέω της σκληρής κριτικής που δέχτηκε τα προηγούμενα 24ωρα από Τύπο και οπαδούς για την οδυνηρή εντός έδρας από τον Ολυμπιακό.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ