ΑΡΣΕΝΑΛ

Βενγκέρ: "Αγαπώ τον άνθρωπο και τον παίκτη Ζιρού"

Βενγκέρ: "Αγαπώ τον άνθρωπο και τον παίκτη Ζιρού"

Ο Αρσέν Βενγκέρ αποθέωσε τον Γάλλο στράικερ της ομάδας του, Ολιβιέ Ζιρού. Διαβάστε τι είπε ο Αλσατός προπονητής.

Η Άρσεναλ επικράτησε 4-3 της Λέστερ σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι στην πρεμιέρα της Premier League στο Emirates, κάνοντας μάλιστα ανατροπή στα τελευταία λεπτά του αγώνα, με τον Ολιβιέ Ζιρού να χαρίζει τη νίκη στην ομάδα του στο 85ο λεπτό.

Ο Αρσέν Βενγκέρ είχε μόνο καλό λόγια να πει για τον άνθρωπο και παίκτη Ζιρού, αναφερόμενος και στην απόφαση του Γάλλου επιθετικού να παραμείνει στην ομάδα, παρόλο που γνωρίζει ότι λόγω Λακαζέτ ο ρόλος του περιορίζεται αισθητά.

"Αγαπώ τόσο τον άνθρωπο, όσο και τον παίκτη Ζιρού, επειδή είναι φανταστικός τύπος. Είναι πιστός και αγαπάει την ομάδα. Χαίρομαι επίσης πολύ που θέλει να μείνει μαζί μας.

Κάποια στιγμή, του άνοιξα την πόρτα, διότι ήξερα ότι είχα κάνει λάθη μαζί του. Τον αγαπάμε όλοι εδώ και χαρήκαμε πολύ που αποφάσισε να μείνει", ανέφερε ο Βενγκέρ για τον Ζιρού.

Όσο για το αν ο χαρακτήρας που έβγαλε η Άρσεναλ, αποτελεί σημάδι ότι μπορεί φέτος μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο, ο Βενγκέρ απάντησε: "Δεν ξέρω πως θα παρουσιαστούν οι άλλες ομάδες. Αυτό είναι το πρόβλημα εδώ. Υπάρχουν άλλες έξι ή επτά ομάδες που μπορεί να λένε το ίδιο για τον τίτλο και το κάνει πολύ ενδιαφέρον".

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ