ΑΡΣΕΝΑΛ

Τρεις "γαλλικές" ανανεώσεις γνωστοποίησε η Άρσεναλ

Τρεις "γαλλικές" ανανεώσεις γνωστοποίησε η Άρσεναλ

Με μία ανακοίνωση, η Άρσεναλ έκανε γνωστές τις ανανεώσεις τριών Γάλλων ποδοσφαιριστών της. Διαβάστε τις δηλώσεις του Αρσέν Βενγκέρ, στις οποίες και αποθέωσε τον Λοράν Κονσιελνί.

Ευχάριστα νέα για τους φίλους της Άρσεναλ, με τους "κανονιέρηδες" να ανακοινώνουν επίσημα τις επεκτάσεις των συμβολαίων τριών Γάλλων, χωρίς ωστόσο να αναφέρουν τη χρονική διάρκεια αυτών.

Πιο συγκεκριμένα, οι Φρανσίς Κοκελέν, Ολιβιέ Ζιρού και Λοράν Κονσιελνί υπέγραψαν νέα συμβόλαια με την ομάδα του Λονδίνου, κάτι το οποίο γνωστοποιήθηκε μέσω της ιστοσελίδας της.

Ο Αρσέν Βενγκέρ σχολίασε επί αυτού: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που τρία σημαντικά μέλη μας αφοσιώνονται σε εμάς μακρόπνοα. Ο Φρανσίς (Κοκελέν) έχει βελτιωθεί τρομερά στο τεχνικό κομμάτι τα τελευταία χρόνια, όντας πολύ συγκεντρωμένος κάθε μέρα.

Ο Ολιβιέ (Ζιρού) έχει μεγάλη εμπειρία πλέον και γίνεται όλο και πιο ολοκληρωμένος παίκτης, από τη μέρα που ήρθε σε εμάς. Ο Λοράν (Κονσιελνί) φυσικά και είναι ένας παίκτης - κλειδί στο ρόστερ μας και πιστεύω ότι είναι ένας από τους καλύτερους αμυντικούς στον κόσμο σήμερα. Εν κατακλείδι, αυτά είναι σπουδαία νέα για εμάς”.

Υπενθυμίζουμε ότι η Άρσεναλ βρίσκεται εδώ και καιρό σε συζητήσεις για τις ανανεώσεις των δύο -κατά την κοινή γνώμη- σημαντικότερων ποδοσφαιριστών της, των Μεσούτ Εζίλ και Αλέξις Σάντσες.

New contracts

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Arsenal Official (@arsenal) στις

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ