ΑΡΣΕΝΑΛ

Τι θα λείψει στον Βενγκέρ από την 22χρονη θητεία του στην Άρσεναλ

Arsenal's Arsene Wenger watches the English Premier League soccer match against West Ham United at the Emirates Stadium, London, Sunday April 22, 2018. (Mark Kerton/PA via AP)
Arsenal's Arsene Wenger watches the English Premier League soccer match against West Ham United at the Emirates Stadium, London, Sunday April 22, 2018. (Mark Kerton/PA via AP) MARK KERTON/PA VIA AP

Ο Αρσέν Βενγκέρ θα κοουτσάρει για τελευταία φορά την Άρσεναλ σε εντός έδρας παιχνίδι, διαβάστε τι δήλωσε στο match programme του αγώνα με την Μπέρνλι.

Έπειτα από 22 χρόνια στον πάγκο της Άρσεναλ, ο Αρσέν Βενγκέρ λέει το δικό του "αντίο" στην ομάδα που την ανέβασε επίπεδο και την καθιέρωσε στην ελίτ. Ο τεχνικός των "κανονιέρηδων" θα τιμηθεί πριν και μετά το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της καριέρας του στην Άρσεναλ και στο match programme αναφέρθηκε στο τι θα του λείψει περισσότερο.

"Θα μου λείψει περισσότερο από όλα σε αυτή τη δουλειά ο ανταγωνισμός. Η ανταλλαγή συναισθημάτων με ανθρώπους που δουλεύεις καθημερινά μαζί τους, η επιθυμία να νιώσεις κάτι μαζί και ο στόχος που έχεις συνεχώς μπροστά σου.

Θα μου λείψει η ένταση, επειδή αυτό είναι που ξέρω σε όλη μου τη ζωή.

Θα έλεγα ότι αυτό που συνδέει όλες τις ομάδες μου, είναι η επιθυμία να παίζουν ενωμένα, σε υψηλό ρυθμό και κάνω τους παίκτες να φτάσουν σε μια σύνθετη μορφή συλλογικού ποδοσφαίρου.

Αυτό σημαίνει ότι συμμετέχουν τουλάχιστον τρεις παίκτες σε κάθε κίνηση και εκφράζουν το ταλέντο τους. Να κάνετε τους ανθρώπους να αισθάνονται ότι όταν το ποδόσφαιρο εκφράζεται με συλλογικό τρόπο και με υψηλή κατανόηση, είναι τέχνη".

Mark Kerton/PA via AP

Τι θα λείψει στον Βενγκέρ από την 22χρονη θητεία του στην Άρσεναλ
TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ