ΑΡΣΕΝΑΛ

Θέλει τον Μπενζεμά ο Βενγκέρ

Θέλει τον Μπενζεμά ο Βενγκέρ
Μπενζεμά 2014 GETTY IMAGES

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας "elconfidencial.com", ο Αρσέν Βενγκέρ μίλησε με τον Καρίμ Μπενζεμά και ο Γάλλος δεν φαίνεται αρνητικός στην προοπτική της Άρσεναλ. Τι ισχύει στο μυαλό του Ράφα Μπενίτεθ στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Μπορεί να έχει κινηθεί... ήσυχα στο μετεγγραφικό παζάρι η Άρσεναλ, με εξαίρεση την απόκτηση του Πετρ Τσεχ, εντούτοις αυτό δεν σημαίνει ότι δεν προτίθεται να ταράξει τα νερά, αν υπάρξουν οι προϋποθέσεις. Αν μη τι άλλο, διαθέτει γερό πορτοφόλι, αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς, χάρη στην οικονομική διαχείριση του Αρσέν Βενγκέρ.

Ο Αλσατός προπονητής θέλει έναν βαρβάτο φορ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, αφού οι Ολιβιέ Ζιρού και Ντάνι Γουέλμπεκ είναι ικανοί, αλλά δεν τους λες και "φονιάδες", ούτε προκαλούν τρόμο και πανικό στις αντίπαλες άμυνες. Για το λόγο αυτό, ο προπονητής της Άρσεναλ προσέγγισε την πλευρά του Καρίμ Μπενζεμά, θέλοντας να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του Γάλλου φορ.

Ο διεθνής επιθετικός δεν έδειξε αρνητικός, σύμφωνα με την ιστοσελίδα "elconfidencial.com" και αυτό έχει να κάνει με την αβεβαιότητα που επικρατεί για τον ίδιο στη "Βασίλισσα" σχετικά με το ρόλο του στην ομάδα. Ο Ράφα Μπενίτεθ φέρεται να έχει στο μυαλό του να χρησιμοποιήσει ως "9άρι" τον Κριστιάνο Ρονάλντο, κάτι που σίγουρα δεν αφήνει ανεπηρέαστο τον Μπενζεμά.

Αν γινόταν ένα τέτοιο deal, θα απαιτούσε αρκετά εκατομμύρια ευρώ, ίσως κοντά στα 35 που δαπάνησε η Ρεάλ για να αγοράσει τον παίκτη το καλοκαίρι του 2009 από τη Λιόν. Σαφώς και δεν είναι εύκολο να αφήσει τους "μπλάνκος" ο Μπενζεμά για την Άρσεναλ, όμως πολλά έχουν να κάνουν με το ρόλο του τη νέα σεζόν. Ο Βενγκέρ έκανε την κίνησή του και περιμένει...

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ