ΑΡΣΕΝΑΛ

Θέλει τον Ικάρντι στην Άρσεναλ ο Βενγκέρ

Θέλει τον Ικάρντι στην Άρσεναλ ο Βενγκέρ

Τον 23χρονο στράικερ της Ίντερ, Μάουρο Ικάρντι, έχει βάλει στο μάτι για το καλοκαίρι ο Αρσέν Βενγκέρ, αφού θέλει να ενισχύσει την γραμμή κρούσης της Άρσεναλ.

Πολλά ακούγονται και γράφονται για το μέλλον του Μάουρο Ικάρντι, ο οποίος φέρεται να έχει στο μυαλό του να αναζητήσει σε άλλη ομάδα το μέλλον του, αποχωρώντας το καλοκαίρι από την Ίντερ, με την οποία βέβαια δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Ο Αργεντινός στράικερ, ο οποίος είναι και αρχηγός των "νερατζούρι" μόλις στα 23 του χρόνια, βρίσκεται στο στόχαστρο του Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος θέλει να ενισχύσει την γραμμή κρούσης της Άρσεναλ ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Με ένα ποσό λίγο πάνω από τα 30.000.000 ευρώ θα μπορούσε να υπάρξει deal και ο Ικάρντι να μετακομίσει στην Premier League, αγωνιζόμενος για λογαριασμό των Λονδρέζων. Ο Αλσατός τεχνικός, σύμφωνα με τη "Mirror", τον έχει ψηλά στη λίστα του.

Οι Λίβερπουλ, Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, επίσης ενδιαφέρονται για την απόκτησή του και το καλοκαίρι μπορεί να υπάρξει κινητικότητα στο Νησί για τον εξαιρετικό διεθνή φορ της Ίντερ.

Στο μυαλό του Βενγκέρ βρίσκεται και ο Αλβάρο Μοράτα, με τον 23χρονο Ισπανό να αποτελεί διαχρονική επιθυμία του Βενφκέρ να τον φέρει στο "Emirates". Στη μετεγγραφική περίοδο του καλοκαιριού, η Άρσεναλ αναμένεται να κινηθεί σε αρκετά διαφορετικά μέτωπα.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ