ΑΡΣΕΝΑΛ

Θέλει Παπασταθόπουλο η Άρσεναλ

Θέλει Παπασταθόπουλο η Άρσεναλ

Η Άρσεναλ βρίσκεται σε συζητήσεις με την Ντόρτμουντ για την απόκτηση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου. Δείτε τι γράφει ξένη ιστοσελίδα.

Την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής της Άρσεναλ αναζητά ο Αρσέν Βενγκέρ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας "gianlucadimazio.com" η Άρσεναλ έχει κάνει επίσημη πρόταση στην Ντόρτμουντ για την απόκτηση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου.

Οι "κανονιέρηδες" πρόσφεραν 15 εκατ. ευρώ συν μπόνους αλλά η γερμανική ομάδα ζητά 25 εκατ. ευρώ. Η Άρσεναλ ήταν σε συζητήσεις μέχρι πριν λίγες ημέρες με τον Κώστα Μανωλά, αλλά ο αμυντικός του Ολυμπιακού υπέγραψε στην Ρόμα.

Ο Βενγκέρ, στην συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με την Μπεσίκτας, δήλωσε ότι οι μεταγραφές δεν έκλεισαν για την Άρσεναλ και ότι εξετάζει την ενίσχυση της ομάδας του σε κάθε θέση. " Είμαστε ανοικτοί στις μεταγραφές και σε παίκτες που μπορούν να ενισχύσουν την Άρσεναλ".

Ο Παπασταθόπουλος ξεκίνησε βασικός την σεζόν στην Ντόρτμουντ και κατέκτησε το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς στην Μπουντεσλίγκα καθώς κατέκτησε το Σούπερ Καπ Γερμανίας κερδίζοντας την Μπάγερν 2-0.

Οι συζητήσεις μεταξύ της Άρσεναλ και της Ντόρτμουντ αναμένεται να συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες καθώς η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται στο τέλος του καλοκαιριού.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ