ΑΡΣΕΝΑΛ

Θέλει Λούκας ο Βενγκέρ

Θέλει Λούκας ο Βενγκέρ
Λούκας

Δημοσιεύματα από την Ισπανία και την Αγγλία θέλουν τον Αρσέν Βενγκέρ να έχει ανάψει το πράσινο φως για την απόκτηση του Λούκας Πέρεθ από την Λα Κορούνια.

Ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ, Λούκας Πέρεθ, κάνει πράγματα και θάματα στην Ισπανία με τη φανέλα της Λα Κορούνια με αποτέλεσμα το όνομα του να ακούγεται έντονα για πολλές ομάδες του εξωτερικού. Από την Τετάρτη το βράδυ δημοσιεύματα σε Αγγλία και Ισπανία, θέλουν τον 27άχρονο άσο να βρίσκονται κοντά στην Άρσεναλ.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα πάντα, ο Αρσέν Βενγκέρ άναψε το πράσινο φως για να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δυο συλλόγων και ο Ισπανός να φορέσει τα κόκκινα.

Θυμίζουμε πως η Άρσεναλ την Τετάρτη το βράδυ νίκησε με 3-0 τον Ολυμπιακό στο "Καραϊσκάκης" και προκρίθηκε στους "16" του Champions League, με τον Λούκας να έχει δικαίωμα συμμετοχής στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Η μεταγραφή δεν γνωρίζουμε αν θα γίνει. Εσείς πάντως μπορείτε να απολαύσετε και τ α δέκα γκολ του Λούκας στην Primera τη φετινή περίοδο σε ένα βίντεο.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ