ΑΡΣΕΝΑΛ

Τελειώνει του Πέρεθ στην Άρσεναλ, παίρνει 6 εκ. ευρώ ο ΠΑΟΚ

Τελειώνει του Πέρεθ στην Άρσεναλ, παίρνει 6 εκ. ευρώ ο ΠΑΟΚ

Στην Άρσεναλ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Λούκας Πέρεθ, καθώς ο αγγλικός σύλλογος καταβάλει 20 εκ. ευρώ και τον πηγαίνει στο Λονδίνο, ενώ τα 6 εκ. θα καταλήξουν στον ΠΑΟΚ.

Μπορεί να υπήρξε ένα "κόλλημα" με τη μετεγγραφή του Λούκας Πέρεθ στην Άρσεναλ από τη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και είχε να κάνει με τις δόσεις καταβολής των χρημάτων, όπως μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός της Γαλικίας, "Cadena Ser", παρ' όλα αυτά φαίνεται πως βρίσκεται άκρη και ο Ισπανός θα καταλήξει στους Λονδρέζους.

Οι "κανονιέρηδες", όπως αναφέρει η "AS", θα καταβάλουν 20 εκ. ευρώ για να κάνουν δικό τους τον ποδοσφαιριστή και τα 6 εκ. απ' αυτά θα καταλήξουν στην τσέπη του ΠΑΟΚ. Εν ολίγοις, χαράς ευαγγέλια για τον "Δικέφαλο του Βορρά" που βλέπει τα ταμεία του να γεμίζουν από την μετεγγραφή του πρώην ποδοσφαιριστή του, ο οποίος έβγαλε μάτια στην Primera Division με τη "Σούπερ Ντεπόρ".

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως το σίριαλ φτάνει στο τέλος του και απομένει η ανακοίνωση της συμφωνίας ανάμεσα στις δυο ομάδες. Μάλιστα, με τα χρήματα που θα πάρει η Λα Κορούνια, θα κινηθεί για την απόκτηση επιθετικού. Ο Πέρεθ, λοιπόν, θα αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Αρσέν Βενγκέρ στο πιο απαιτητικό πρωτάθλημα της Ευρώπης.

Οι Γαλιθιάνοι θα βάλουν καθαρά στα ταμεία τους 10,5 εκ. ευρώ, διότι υπάρχουν και άλλες υποχρεώσεις που πρέπει να περαιωθούν, θυμίζοντας ότι είχαν δώσει 1,5 εκ. ευρώ για να τον αγοράσουν από τον ΠΑΟΚ. Αν μη τι άλλο, βγαίνουν όλες οι πλευρές τους κερδισμένες απ' αυτή την εξέλιξη.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ