ΑΡΣΕΝΑΛ

Τάσεις φυγής απ' τον Λούκας Πέρεθ

Τάσεις φυγής απ' τον Λούκας Πέρεθ

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του "Goal.com", ο Λούκας Πέρεθ θέλει να αποχωρήσει το προσεχές καλοκαίρι απ' την Άρσεναλ, καθώς δεν έχει μείνει ικανοποιημένος απ' το χρόνο συμμετοχής του.

Το περασμένο καλοκαίρι, ο Λούκας Πέρεθ έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας με την Άρσεναλ, η οποία κατέβαλε σχεδόν 20.000.000 ευρώ στην Ντεπορτίβο λα Κορούνια για την απόκτησή του.

Παρ' όλα αυτά, η περιπέτεια του Ισπανού επιθετικού στο Λονδίνο δεν εξελίσσεται ιδανικά, αφού ο Αρσέν Βενγκέρ δεν τον εμπιστεύεται στο βασικό σχήμα, παρότι μετράει 8 γκολ και 5 ασίστ σε 17 συμμετοχές. Γι' αυτό το λόγο, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του " Goal.com", ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ παρουσιάζει τάσεις φυγής.

Το δημοσίευμα της βρετανικής ιστοσελίδας αναφέρει πως ο κυριότερος λόγος που ο Λούκας σκέφτεται την αποχώρηση απ' τους "κανονιέρηδες" είναι η εθνική Ισπανίας και το Μουντιάλ του 2018. Αν ο 28χρονος άσος δεν αγωνίζεται με την αγγλική ομάδα, τότε δεν πρόκειται να βρεθεί μεταξύ των "εκλεκτών" του Ζουλιέν Λοπετέγκι για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ