ΑΡΣΕΝΑΛ

Τα υπερσύγχρονα γάντια του Τσεχ δεν σταμάτησαν τη Λίβερπουλ

Liverpool's Sadio Mane, centre, shoots and scores his sides 2nd goal of the game during the English Premier League soccer match between Liverpool and Arsenal at Anfield, in Liverpool, England, Saturday, March 4, 2017.(AP Photo/Dave Thompson)
Liverpool's Sadio Mane, centre, shoots and scores his sides 2nd goal of the game during the English Premier League soccer match between Liverpool and Arsenal at Anfield, in Liverpool, England, Saturday, March 4, 2017.(AP Photo/Dave Thompson) AP

Ο Πετρ Τσεχ "εγκαινίασε" ένα ζευγάρι γάντια τελευταίας τεχνολογίας στην πρόσφατη αναμέτρηση κόντρα στη Λίβερπουλ, όμως αυτό δεν γλίτωσε την εστία του από τα τρία γκολ. Ποια τα πρωτόγνωρα πλεονεκτήματα του συγκεκριμένου προϊόντος.

Ο τερματοφύλακας της Άρσεναλ, Πετρ Τσεχ, φόρεσε για πρώτη φορά τα νέα γάντια τελευταίας τεχνολογίας στο "Anfield", στο ματς απέναντι στη Λίβερπουλ, όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν με τον τρόπο που ήλπιζε, καθώς η ομάδα του ηττήθηκε με 3-1 από τους "κόκκινους".

Ο Τσέχος φόρεσε ένα ζευγάρι evoDISC, αποκλειστικό κομμάτι της εταιρείας Puma. Κοστίζει 138 ευρώ και αυτό που προκάλεσε εντύπωση σε εκείνο, ήταν ότι κάλυπτε τη μισή απόσταση που χωρίζει καρπούς και αγκώνες.

Επί αυτού, η διάσημη εταιρεία τονίζει ότι τα οφέλη έχουν να κάνουν με το αποτελεσματικότερο κράτημα της μπάλας, ακόμη και στα πιο σφοδρά -όπως τα χαρακτηρίζει- σουτ.

Τα υπερσύγχρονα γάντια του Τσεχ δεν σταμάτησαν τη Λίβερπουλ
© SIMON STACPOOLE / OFFSIDE

Επίσης, η αθλητική εταιρεία ένδυσης ισχυρίζεται πως το προϊόν περιλαμβάνει κάθε διαθέσιμη τεχνολογία που υπάρχει για ένα ζευγάρι γάντια.

Χαρακτηριστικά αναφέρει πως έχουν το "παγκόσμιας φήμης σύστημα κλεισίματος του δίσκου", του οποίου η χρησιμότητα είναι να ειδοποιεί τον παίκτη όταν τα γάντια έχουν φθαρεί ανεπανόρθωτα και χρειάζονται αλλαγή, κάτι που φυσικά συμβαίνει μετά από ένα εύλογο χρονικό διάστημα.

Τα υπερσύγχρονα γάντια του Τσεχ δεν σταμάτησαν τη Λίβερπουλ
© GETTY IMAGES

Τέλος, τα γάντια βοηθούν στις απομακρύνσεις με τις γροθιές και έχουν ορισμένες τρύπες μπροστά, ώστε να αποτρέπεται ο ιδρώτας στο μέτρο του δυνατού.

Ο τελευταίος είναι ένας παράγοντας από τον οποίο, ακόμη κι εσείς, ίσως έχετε αποκομίσει άσχημες εμπειρίες, αν έχει τύχει να βρεθείτε σε ματς μεταξύ φίλων, στο οποίο είχατε γάντια, αλλά όχι τερματοφύλακα, με συνέπεια το ζευγάρι να πηγαίνει από χέρια σε χέρια...

Τα υπερσύγχρονα γάντια του Τσεχ δεν σταμάτησαν τη Λίβερπουλ

AP Photo/Dave Thompson

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ