ΑΡΣΕΝΑΛ

Συμπαίκτης με Παπασταθόπουλο στην Άρσεναλ ο Τορέιρα

Roma's Stephan El Shaarawy,  left, and Sampdoria's Lucas Torreira vie for the ball as heavy rain hits the Rome's Olympic stadium during the Serie A soccer match between Roma and Sampdoria, Sunday, Sept. 11, 2016. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Roma's Stephan El Shaarawy, left, and Sampdoria's Lucas Torreira vie for the ball as heavy rain hits the Rome's Olympic stadium during the Serie A soccer match between Roma and Sampdoria, Sunday, Sept. 11, 2016. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP PHOTO/GREGORIO BORGIA

Στην Άρσεναλ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Λούκας Τορέιρα, καθώς οι Λονδρέζοι ήρθαν σε συμφωνία με τη Σαμπντόρια για τον 22χρονο Ουρουγουανό μέσο στα 30.000.000 ευρώ.

Παίκτης της Άρσεναλ πρέπει να θεωρείται ο Λούκας Τορέιρα, ο οποίος θα γίνει συμπαίκτης με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο. Οι Λονδρέζοι ήρθαν σε συμφωνία με τη Σαμπντόρια για τον 22χρονο Ουρουγουανό μέσο στα 30.000.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, οι "κανονιέρηδες" τα βρήκαν με τους Γενοβέζους και τα χρήματα θα δοθούν σε τρεις ισόποσες δόσεις, με την πρώτη να πληρώνεται φέτος και οι δυο επόμενες την διετία που έρχεται. Πλέον, αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις για τη μετακίνηση του Τορέιρα στο "Emirates".

AP Photo/Gregorio Borgia

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ