ΑΡΣΕΝΑΛ

"Συμφωνία Άρσεναλ - Μανωλά"

"Συμφωνία Άρσεναλ - Μανωλά"

Ο Κώστας Μανωλάς φέρεται να έχει καταλήξει σε συμφωνία με την Άρσεναλ για τον επόμενο "σταθμό" της καριέρας του! Ποιο το ποσό που ζητά η Ρόμα για να παραχωρήσει τον Έλληνα αμυντικό.

Δημοσίευμα του Whoscored.com αποκαλύπτει ότι ο Κώστας Μανωλάς έχει έρθει σε συμφωνία με την Άρσεναλ, ώστε εκείνη να αποτελέσει την επόμενη ομάδα της καριέρας του! Ο δημοσιογράφος ο οποίος επιμελήθηκε του ρεπορτάζ ονομάζεται Εμάνουελ Γκιουλιανέλι και είναι ο ίδιος που είχε αποκαλύψει τη συμφωνία μεταξύ Άρσεναλ - Σκοντράν Μουστάφι το περασμένο καλοκαίρι, κάτι το οποίο σαφώς και προσδίδει βαρύτητα στα όσα υποστηρίζει.

Από την πλευρά τους, οι "τζιαλορόσι" δύσκολα θα αφήσουν τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό να αποχωρήσει άμεσα, παρότι το Financial Fair Play "πρεσάρει" την ομάδα της Ρώμης, ωστόσο αν ισχύει ότι ο 25χρονος έχει δώσει τα χέρια με τους "κανονιέρηδες", οι τελευταίοι πιθανότατα θα πάρουν και προτεραιότητα στον κύκλο των διαπραγματεύσεων που αναμένεται να ανοίξει μεταξύ της Ρόμα και των υποψήφιων "μνηστήρων".

"Συμφωνία Άρσεναλ - Μανωλά"

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως, πλέον, οι διοικούντες την ιταλική ομάδα ζητούν ένα ποσό γύρω στα 55.000.000 ευρώ για να παραχωρήσουν τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού. Ο Αρσέν Βενγκέρ θεωρεί επιτακτική ανάγκη την απόκτηση ενός νεότερου κεντρικού αμυντικού, αφού οι Μερτεζάκερ και Κονσιελνί έχουν φτάσει στην ηλικία των 32 και 30 αντίστοιχα.

Ο Μανωλάς μεταγράφηκε στη Ρόμα το καλοκαίρι του 2014. Φέτος μετρά 18 συμμετοχές στη Serie A, ενώ οι Τσέλσι, Γιουνάιτεντ, Μπαρτσελόνα, Παρί, Ίντερ και Γιουβέντους ενδιαφέρονται επίσης για την περίπτωσή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Το FFP... διώχνει τον Μανωλά από τη Ρόμα
Προτεραιότητα για την Ίντερ ο Μανωλάς
Στην "κούρσα" για Μανωλά και η Παρί
TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ