ΑΡΣΕΝΑΛ

Σύμμαχος του Βενγκέρ ο... Σίμαν

Σύμμαχος του Βενγκέρ ο... Σίμαν

Ο Ντέιβιντ Σίμαν προειδοποίησε τους οπαδούς της Άρσεναλ πως αν φύγει ο Αρσέν Βενγκέρ η ομάδα θα γίνει σαν την... Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη μετά-Φέργκιουσον εποχή.

Δύσκολες στιγμές βιώνει ο Αρσέν Βενγκέρ στην Άρσεναλ το τελευταίο διάστημα καθώς ενώ λίγους μήνες πριν οι Λονδρέζοι ήταν στην κορυφή, τώρα απέχουν 11 πόντους από την πρωτοπόρο Λέστερ και επιπλέον έχουν αποχαιρετήσει τόσο το Champions League όσο και το FA Cup.

Ο Αλσατός αντιμετωπίζει επιπλέον αμείλικτη κριτική από μερίδα οπαδών που αξιώνουν από τη διοίκηση την απομάκρυνσή του μετά από 20 χρόνια παραμονής στον πάγκο, με τον Ντέιβιντ Σίμαν να δηλωνει πάντως φανατικός υποστηρικτής του.

Σύμμαχος του Βενγκέρ ο... Σίμαν

"Έχω μπουχτίσει από όλη αυτή την αρνητικότητα που υπάρχει γύρω από την Άρσεναλ. Για εμένα ο προπονητής δεν πρέπει να αλλάξει, είμαι μεγάλος φαν του Βενγκέρ", δήλωσε στη "Mirror" ο παλαίμαχος άσος των "κανονιέρηδων", με τον Άγγλο πρώην γκολκίπερ να υπογραμμίζει:

"Θα δούμε τι θα συμβεί στο τέλος της σεζόν, θα αναλυθεί τι έφταιξε και θα αναζητηθεί μία λύση. Για μένα ο Βενγκέρ τα έχει πάει καλά, δούλεψα μαζί του για 7-8 χρόνια και ήταν φανταστικός. Δεν αλλάζω γνώμη για την παραμονή του, δείτε τι συνέβη στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά το αντίο του Φέργκιουσον..."

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ