ΑΡΣΕΝΑΛ

Σκάουτ από τη Λέστερ πήρε η Άρσεναλ

Σκάουτ από τη Λέστερ πήρε η Άρσεναλ

Περίπου μια εβδομάδα πριν τον μεταξύ τους αγώνα, η Άρσεναλ ανακοίνωσε πως προσέθεσε στις τάξεις της τον αρχισκάουτ της Λέστερ, που ήταν υπεύθυνος για τις μεταγραφές του Ριγιάντ Μαχρέζ και του Ν'Γκολό Καντέ.

Η 'Αρσεναλ, μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter επιβεβαίωσε την απόκτηση του αρχισκάουτ της Λέστερ, Μπεν Ρίγκλσγουορθ, μια εβδομάδα πριν από τον μεταξύ τους αγώνα για το πρωτάθλημα στο "Emirates".

Ο Μπεν Ρίγκλσγουορθ ήταν υπεύθυνος για τις μεταγραφές του Ριγιάντ Μαχρέζ και του Ν'Γκολό Καντέ στη Λέστερ, οι οποίοι φέτος έχουν βοηθήσει τα μέγιστα ώστε η ομάδα να είναι στην πρώτη θέση. Στην Άρσεναλ θα αναλάβει τον ρόλο του σκάουτ των αντιπάλων των "κανονιέρηδων", αρχής γενομένης από τη Λέστερ.

Ο ίδιος ο Ρίγκλγουορθ από τη μεριά του ευχαριστεί τη Λέστερ για την εμπειρία που του χάρισε: "Μετά από 3,5 απίστευτες σεζόν και δουλεύοντας με καταπληκτικούς ανθρώπους, τώρα ξεκινάω ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου. Ήταν μια πολύ δύσκολο απόφαση να φύγω από τη Λέστερ, αλλά είναι μια ευκαιρία που δεν γινόταν να αφήσω να περάσει ανεκμετάλλευτη. Εύχομαι τα καλύτερα στη Λέστερ και θα είμαι πάντα ευγνώμων που έφτασα εδώ που είμαι".

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ