ΑΡΣΕΝΑΛ

Σε πρώτο πλάνο ο Έμερι για την Άρσεναλ

PSG head coach Unai Emery reacts on the sidelines during a Champions League Round of 16 first leg soccer match between Real Madrid and Paris Saint Germain at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Feb. 14, 2018. (AP Photo/Francisco Seco)
PSG head coach Unai Emery reacts on the sidelines during a Champions League Round of 16 first leg soccer match between Real Madrid and Paris Saint Germain at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Feb. 14, 2018. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Ο Ουνάι Έμερι φέρεται να έχει τον πρώτο λόγο για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Άρσεναλ το προσεχές καλοκαίρι, διαδεχόμενος τον Αρσέν Βενγκέρ.

Πολλά ονόματα έχουν ακουστεί για τον πάγκο της Άρσεναλ από την στιγμή που ο Αρσέν Βενγκέρ ανακοίνωσε πως αποχωρεί έπειτα από 22 χρόνια. Φαίνεται, λοιπόν, πως βρέθηκε ο εκλεκτός και αυτός είναι ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Ουνάι Έμερι.

Αρκετά δημοσιεύματα στην Αγγλία φέρνουν τον Ισπανό προ των πυλών του "Emirates", για να αναλάβει τους "gunners", που θα βρεθούν σε μια πρωτόγνωρη κατάσταση ύστερα από δυο δεκαετίες.

Ο Βάσκος κόουτς, που αφήνει νταμπλούχα Γαλλίας την Παρί, είναι το φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας του Λονδίνου. Μάλιστα, η διοίκηση της Αρσεναλ τού έχει κάνει πρόταση για τριετή συνεργασία, με ετήσιες αποδοχές, που φθάνουν τα 10.000.000 ευρώ.

AP Photo/Francisco Seco

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ