ΑΡΣΕΝΑΛ

Ρεσιτάλ... αγανάκτησης του Ίαν Ράιτ με την Άρσεναλ

Ρεσιτάλ... αγανάκτησης του Ίαν Ράιτ με την Άρσεναλ

Κόντεψε να τρελαθεί ο Ιάν Ράιτ, την ώρα που παρακολουθούσε το τραγικό δεύτερο ημίχρονο της Άρσεναλ κόντρα στην Μπάγερν. Ποια η συμβουλή που έδωσε στον Βενγκέρ στο πρώτο 45λεπτο. (TWEETS)

Ανάμεσα στους χιλιάδες οπαδούς της Άρσεναλ που αγανάκτησαν με την εικόνα που είχε κατά τη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου απέναντι στην Μπάγερν η ομάδα τους, βρισκόταν και ένας παλιός γνώριμος των βρετανικών γηπέδων και δη των "κανονιέρηδων".

Ο λόγος για τον άλλοτε επιθετικό της λονδρέζικης ομάδας, Ίαν Ράιτ, ο οποίος δεν άντεξε την αποκαρδιωτική εικόνα της Άρσεναλ στο Μόναχο και εξέφρασε δημοσίως τον εκνευρισμό του.

Πριν ξεκινήσει η "βροχή" των γκολ από την ομάδα της Βαυαρίας, ο Άγγλος έκανε μια θερμή παράκληση προς τον Βενγκέρ: "Αρσέν σε παρακαλώ βάλε μέσα γρήγορους παίκτες!!!! Ο Μαρτίνεθ και ο Χούμελς πρέπει να εκτεθούν".

Έπειτα αναφέρθηκε στους παίκτες της αγγλικής ομάδας, λέγοντας πως "αν αφήσεις τον Ρόμπεν να κλείσει με το αριστερό πόδι χωρίς πίεση, αυτό παίρνεις", μιλώντας προφανώς για το γεγονός ότι κανένας παίκτης της Άρσεναλ δεν πρόλαβε να κλείσει το οπτικό πεδίο του Ολλανδού, με συνέπεια να κάνει το 1-0.

Από εκεί και μετά, η αγανάκτηση του 53χρονου ήταν κάτι περισσότερο από εμφανής. "Για τον θεό", "Είμαστε γα@@@νοι χαμένοι", "Τουλάχιστον άστο να πάει στο γα@@@νο εντός έδρας", "Γα@@σε το!!! Δεν βλέπω άλλο", ήταν τα χαρακτηριστικά σχόλιά του, τα οποία σαφώς και δεν χαρακτηρίζονταν από ψυχραιμία...

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ