ΑΡΣΕΝΑΛ

Ράιτ: "Ο κόσμος γελάει μαζί μας"

Ράιτ: "Ο κόσμος γελάει μαζί μας"
© SKY SPORTS

Η συμμετοχή του Ιγουόμπι στο ματς με την Τσέλσι εξόργισε τον Ίαν Ράιτ με τον παλαίμαχο της Άρσεναλ να ξεσπαθώνει κατά του Βενγκέρ για την επιλογή του.

Πριν από τέσσερις ημέρες ο Ιγουόμπι είχε "σπάσει" τον εσωτερικό κανονισμό της Άρσεναλ παρτάροντας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες πριν το ματς κυπέλλου κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Τόσο ο Αρσέν Βενγκέρ όσο και η διοίκηση των "κανονιέρηδων" επεσήμαναν ότι ο παίκτης θα τιμωρηθεί για το πειθαρχικό του παράπτωμα.

Το βράδυ της Τετάρτης (10/1) ο Ιγουόμπι ξεκίνησε βασικός απέναντι στην Τσέλσι και αυτός εξόργισε τον Ίαν Ράιτ.

Ο παλαίμαχος επιθετικός της Άρσεναλ ήταν σχολιαστής στο "Sky Sports" και μίλησε για την επιλογή του Βενγκέρ χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα. "Ο Αρσέν Βενγκέρ θα έπρεπε να τηρήσει πιο σκληρή στάση απέναντι του. Η ομάδα περνάει μία δύσκολη κατάσταση, οι έμπειροι παίκτες θέλουν να φύγουν και ένας νέος κάνει ότι έκανε αυτός. Πρέπει να βρούμε τι συμβαίνει στην Άρσεναλ και τι έχουμε χάσει.

Ο κόσμος γελάει μαζί μας. Βλέπουν σαν ανέκδοτο τα όσα συμβαίνουν αυτή τη στιγμή. Οι παίκτες δεν θέλουν να είναι εδώ. Φαίνεται σαν να έχουμε χάσει το κοντρόλ. Τι να πούμε στον Γουόλκοτ; Βλέπει έναν νεότερο παίκτη, ο οποίος λιγότερο από 48 ώρες πριν από ένα ματς ξενυχτάει και παρ όλα αυτά παίζει. Αν είναι ήταν κάποιος στη θέση θα έπρεπε να σκεφτεί το μέλλον του" είπε μεταξύ άλλων ο Ίαν Ράιτ.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ