ΑΡΣΕΝΑΛ

Πυρ και μανία με την διαιτησία ο Βενγκέρ

Arsenal manager Arsene Wenger gestures during the English Premier League soccer match between Manchester City and Arsenal at Etihad stadium, Manchester, England, Sunday, Nov. 5, 2017. (AP Photo/Rui Vieira)
Arsenal manager Arsene Wenger gestures during the English Premier League soccer match between Manchester City and Arsenal at Etihad stadium, Manchester, England, Sunday, Nov. 5, 2017. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ο Αρσέν Βενγκέρ ήταν έξαλλος με τον καταλογισμό του πέναλτι από τον Μάικ Ντιν για χέρι του Κάλουμ Τσέιμπερς, το οποίο στέρησε το τρίποντο από την Άρσεναλ στο ματς με τη Γουέστ Μπρομ (1-1).

Ο Ροντρίγκες στο 89' ισοφάρισε για την Γουέστ Μπρομ το προβάδισμα της Άρσεναλ από το 83' και ο Αρσέν Βενγκέρ δεν μπόρεσε να γιορτάσει με νίκη το ρεκόρ του στους πάγκους της Premier League. Ο Αλσατός κόουτς μάλιστα εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά του για την διαιτησία του Μάικ Ντιν και για τον καταλογισμό της εσχάτης των ποινών για χέρι του Κάλουμ Τσέιμπερς.

"Δεν υπήρχε πέναλτι, δεν έγινε κανένα χέρι για τέτοια παράβαση, ήταν ακούσιο. Μπορεί ο καθένας να μπαίνει στην περιοχή, να σηκώνει την μπάλα και να χτυπά στο χέρι του αντιπάλου και να δίνεται πέναλτι. Ο παίκτης μας δεν σήκωσε καν το χέρι του. Πού να το βάλει; Δεν υπάρχουν τσέπες στα σορτσάκια.

Είμαι εξοργισμένος, διότι βλέπουμε ξανά τα ίδια πράγματα. Ήμουν από αυτούς που πάλεψε για να γίνουν οι διαιτητές επαγγελματίες τα προηγούμενα χρόνια. Αυτό έγινε, όμως δεν βλέπω καμία πρόοδο.

Μόνο στην Ιταλία και την Αγγλία είναι επαγγελματίες οι διαιτητές και δεν θα έχουμε κανέναν διαιτητή στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Αλλά μάλλον όλα είναι εντάξει. Και δεν μπορούμε να πούμε τίποτα, γιατί κανείς δεν μπορεί να τους αγγίξει", είπε μετά το ματς ο εκνευρισμένος Βενγκέρ.

Photo Credits: AP Photo/Rui Vieira

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ