ΑΡΣΕΝΑΛ

Προς ανανέωση με την Άρσεναλ ο Γουόλκοτ

Προς ανανέωση με την Άρσεναλ ο Γουόλκοτ

Ο Θίο Γουόλκοτ θέλει να υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την Άρσεναλ και να συνεχίσει να φοράει την φανέλα της έπειτα από δέκα χρόνια παρουσίας στους Λονδρέζους.

Όλη του η καριέρα είναι συνυφασμένη με την Άρσεναλ. Από τα 16 του στην ομάδα του Βόρειου Λονδίνου, αισίως έχει φτάσει τα 26 και το κοντέρ αναμένεται να γράψει και άλλα χρόνια εκεί, αφού επίκειται νέο συμβόλαιο συνεργασίας ανάμεσα στις δυο πλευρές, τουλάχιστον με βάση τα ισχύοντα δεδομένα.

Ο διεθνής Άγγλος επιθετικός είναι ο μακροβιότερος παίκτης των "κανονιέρηδων" και στόχος του είναι να μείνει για πολύ ακόμα στο "Emirates". Μάλιστα, ανέφερε πως " ο ατζέντης μου έχει μιλήσει με τον σύλλογο, απολαμβάνω να παίζω γι' αυτή την ομάδα και τους αφήνω να τα βρουν, ενώ εγώ θα συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο.

Παίζουμε το παιχνίδι της αναμονής και θα δούμε τι θα γίνει, αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν θα αργήσει να τελειώσει το θέμα. Ο σύλλογος για μένα είναι ένας από τους καλύτερους και θέλω να συνεχίσω να αποτελώ μέλος του".

Το νυν συμβόλαιο του Γουόλκοτ ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι, αλλά τόσο ο ίδιος όσο και ο Αρσέν Βενγκέρ επιθυμούν να συνεχίσουν να συνεργάζονται.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ