ΑΡΣΕΝΑΛ

Πετάει για Λονδίνο ο Ομπαμεγιάνγκ

Dortmund's Pierre-Emerick Aubameyang reacts after scoring a penalty during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and TSG Hoffenheim in Dortmund, Germany, Saturday, Dec. 16, 2017. (AP Photo/Martin Meissner)
Dortmund's Pierre-Emerick Aubameyang reacts after scoring a penalty during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and TSG Hoffenheim in Dortmund, Germany, Saturday, Dec. 16, 2017. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Βίντεο δείχνει τον Πιερ Ομπαμεγιάνγκ να μπαίνει στο αεροδρόμιο του Ντόρτμουντ με προορισμό το Λονδίνο. Πως η Τσέλσι επηρεάζει τη μεταγραφή της Άρσεναλ.

Στην τελική της ευθεία φαίνεται να έχει μπει η μεταγραφή του Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ από την Ντόρτμουντ στην Άρσεναλ. Σύμφωνα με βίντεο και φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο ο επιθετικός της γερμανικής ομάδας πέταξε για το Λονδίνο.

Τα οπτικά ντοκουμέντα δείχνουν τον Ομπαμεγιάνγκ μαζί με την οικογένεια του να μπαίνουν στο αεροδρόμιο του Ντόρτμουντ με τον προορισμό τους να είναι η πρωτεύουσα της Αγγλίας.

Προφανώς για να συμβεί αυτό ο παίκτης έχει πάρει ήδη τη συγκατάθεση της Ντόρτμουντ. Η Άρσεναλ δίνει 68.000.000 ευρώ για να αποκτήσει τον Αφρικανό επιθετικό, ενισχύοντας για τα καλά την γραμμή κρούσης τους. Έπειτα από δυο αρνήσεις, η Άρσεναλ δίνει το ποσό που θέλουν οι Γερμανοί για να παραχωρήσουν τον ποδοσφαιριστή.

Βέβαια, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από τη Γερμανία η Ντόρτμουντ για να δώσει την οριστική συγκατάθεσή της ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή θα πρέπει να βρει τον αντικαταστάτη του Ομπαμεγιάνγκ. Κάπου εδώ το πράγμα μπλέκεται αφού δεν αποκλείεται τρεις ομάδες να προχωρήσουν σε ανταλλαγή των επιθετικών τους.

Με αυτόν τον τρόπο στην εξίσωση μπαίνει και η Τσέλσι η οποία θέλει τον Ζιρού για να δίνει ανάσες στον Μοράτα μετά την άρνηση του Τζέκο να μετακομίσει στους μπλε. Εάν η ομάδα του Κόντε πάρει τον Ζιρού τότε αναμένεται να δώσει την έγκρισή της ώστε ο Μπατσουαγί να φύγει από το Στάνφορντ Μπριτζ και να μετακομίσει στο Ντόρτμουντ!

Σε όλο αυτό μεγαλύτερη πίεση έχουν οι δύο αγγλικές ομάδες αφού η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται στις 31 Ιανουαρίου, ενώ στη Γερμανία η προθεσμία λήγει στις 2 Φεβρουαρίου!

Δείτε τα πλάνα από την αναχώρηση του Ομπαμεγιάνγκ.

Photo Credits: AP Photo/Martin Meissner

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ