ΑΡΣΕΝΑΛ

Παραμένει "κανονιέρης" ο Ζιρού

Παραμένει "κανονιέρης" ο Ζιρού

Ο Ολιβιέ Ζιρού θα παραμείνει στην Άρσεναλ μέχρι το καλοκαίρι του 2018, αφού επέκτεινε το συμβόλαιό του, το οποίο ολοκληρωνόταν σε δυο χρόνια. Ακολουθεί και ο Γουόλκοτ.

Τι και αν βρίσκεται στα... πιτς εξαιτίας τραυματισμού. Τι και αν θα τον στερηθεί για σημαντικό διάστημα ακόμα η ομάδα του. Τα συμπεράσματα για την αξία του έχουν βγει και η επιβράβευση ήρθε με την επέκταση του υπάρχοντος συμβολαίου του.

Ο Ολιβιέ Ζιρού, ο οποίος έχει εν ισχύ συμφωνία με την Άρσεναλ ως το 2016, αποφάσισε από κοινού με την αγγλική ομάδα να ανανεώσει ως το καλοκαίρι του 2018, παρά το γεγονός ότι αυτή την περίοδο είναι τραυματίας.

Ο διεθνής Γάλλος επιθετικός χαίρει της εκτίμησης του Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος τον έχει δυο χρόνια υπό τις οδηγίες του και τα έχει πάει περίφημα. Ως εκ τούτου, δεν είχε κανένα λόγο να μην θέλει να τον διατηρήσει στο ρόστερ της Άρσεναλ.

Έτσι, λοιπόν, υπέγραψε επέκταση συμβολαίου για άλλα δυο χρόνια, με τις ετήσιες απολαβές του να αυξάνονται σημαντικά, δείγμα του ότι άπαντες αντιλαμβάνονται την προσφορά του στην ομάδα και την χρησιμότητά του.

Σε δυο γεμάτες σεζόν με την Άρσεναλ, ο 27χρονος κατάφερε να σκοράρει 41 φορές και είναι σέντερ φορ περιοχής που θέλει να έχει ο Αλσατός κόουτς, ο οποίος φέτος το καλοκαίρι έφερε στο Λονδίνο του Αλέξις Σάντσες και Ντάνι Γουέλμπεκ.

Ο έτερος παίκτης που θα ακολουθήσει, είναι ο Θίο Γουόλκοτ, ο οποίος επίσης είναι τραυματίας και ο οποίος αναμένεται να ανανεώσει με την Άρσεναλ, παραμένοντας στους "κανονιέρηδες", οι οποίοι άλλωστε τον έχουν αναδείξει ποδοσφαιρικά.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ