ΑΡΣΕΝΑΛ

Παίκτης της Άρσεναλ ο Πετρ Τσεχ

Παίκτης της Άρσεναλ ο Πετρ Τσεχ
© MAILONLINE

Δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση, αλλά οι πληροφορίες από την Αγγλία θέλουν τον Πετρ Τσεχ να έχει ήδη υπογράψει στην Άρσεναλ. Πάνω από 15.000.000 ευρώ το κόστος

Ο Πετρ Τσεχ είναι παίκτης της Άρσεναλ από το απόγευμα της Δευτέρας, σύμφωνα με πληροφορίες από την Αγγλία, οι οποίες θέλουν να έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Τσέχου από την Τσέλσι.

Μετά από 11 χρόνια λοιπόν στους "μπλε" ο 33άχρονος άντεξε έναν χρόνο να είναι αναπληρωματικός του Τιμπό Κουρτουά και επέλεξε να μείνει στο Λονδίνο για λογαριασμό του μεγάλου αντιπάλου.

Μάλιστα, θα κάνει το ντεμπούτο του πιθανότατα κόντρα στην Τσέλσι στις 2 Αυγούστου στο "Γουέμπλεϊ" για το "Community Shield", καθώς έφυγε από τον πρωταθλητή Αγγλίας και πήγε στον Κυπελλούχο.

Στην Premier League ντεμπούτο θα κάνει κόντρα στην Γουέστ Χαμ (εντός) στις 8 Αυγούστου και στο "Στάμφορντ Μπριτζ" θα παίξει στις 19 Σεπτεμβρίου, ενώ το εντός έδρας ματς με την Τσέλσι είναι 23 Ιανουαρίου.

Ο κολομβιανός τερματοφύλακας, Νταβίντ Οσπίνα, αναμένεται να πουληθεί (ίσως Φενέρμπαχτσε) και ο Βόιτσεν Στσέσνι θα μείνει για αναπληρωματικός.

Ακόμη δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση, ενώ η μεταγραφή του Τσεχ υπολογίζεται πως κόστισε 15.300.000 ευρώ.

Παίκτης της Άρσεναλ ο Πετρ Τσεχ
TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ